Unul dintre membrii Clubului de Excelenţă Dan Voiculescu, Ion Moise Bădulescu, este câştigătorul Premiul Radio România Junior, la Premiile Muzicale Radio România Actualităţi

Ion Moise Bădulescu, la doar 12 ani, cu o voce de excepție, premiată numai în 2009 cu 8 trofee la festivalurile naționale și internaționale pentru copii, este câştigătorul din acest an al Premiului Radio România Junior, în cadrul celei de-a opta ediţii a Galei Premiilor Muzicale oferite de Radio România Actualităţi. Evenimentul s-a desfăşurat duminca, 14 martie 2010, la Sala Radio.

În fiecare an, Premiile Muzicale Radio sunt acordate celor mai valoroase voci ale muzicii româneşti. În urma unei analize complexe, retrospectivei,a activităţii muzicale în  2009, au fost acordate 21 de premii. Trofee și aplauze la scena deschisa au primit, rând pe rând, tinerii şi veteranii muzicii uşoare româneşti. Printre cei recompensati pentru activitatea muzicală şi debutul din 2009 s-a aflat şi Ion Moise Bădulescu, cel mai tânăr câştigător din cadrul galei. Pentru el, acest premiul vine ca o recunoaştere a muncii şi talentului lui, premiate şi recunoscute deja la festivaluri naţionale şi internaţionale pentru copii. În cadrul galei, Moise a interpretat piesa Ion Moise Bădulescu, distins numai în 2009 cu 8 trofee, este originar din Argeș, localitatea Mioveni. Johnny (așa cum îi place să i se spună) are un talent deosebit și o voce care a impresionat multe jurii încă din 2006, obținând de fiecare dată cele mai mari premii în cadrul competiţiilor. În 2009, a obținut trofeul la «Cerbul de aur-Junior» și a fost la un pas de a reprezenta România la concursul Eurovision Junior 2009.Ion Moise Bădulescu este unul dintre copiii talentaţi, cu performanţe deosebite, din cadrul Clubului de Excelenţă Dan Voiculescu.[oqeygallery id=116]
Asculta mai multe audio Diverse

en_US

Stay up to date with the latest news

Stay up to date with the latest news! Subscribe to our newsletter.

You have successfully subscribed to the newsletter. Thank you.