Moș Nicolae vine la Plaza cu desaga plină!

Supereroi, spectacol, workshop-uri, face-painting și multe premii vă așteaptă vineri, 6 decembrie, începând cu orele 18 :00, în rotonda din Plaza România (Bd. Timișoara, nr.26Z, sector 6).

Batman, Superman și Spiderman vor fi prezenți și îi vor ajuta pe copii să realizeze decorațiunile pentru bradul de Crăciun.

Nu va lipsi nici Spiridușul, ajutorul moșului. În cadrul atelierului de face-painting acesta va ajuta toți copiii să arate asemeni supereroilor preferați.

Vă așteaptă multe surprize, așa că nu vă uitați acasă nici costumul de supererou! La finalul evenimentului, vor fi desemnați câștigătorii.

Și pentru că luna decembrie este luna cadourilor, ne dorim ca împreună cu toți participanții la eveniment să oferim o șansă la educație, prin intermediul campaniei ”Donează o carte, creează o bibliotecă!”. Fiecare carte donată va contribui la refacerea bibbliotecii școlii  din comuna Costache Negri din Galați, bibliotecă care a fost distrusă în timpul inundațiilor din această vară .

Accesul este gratuit.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Plaza România.

[oqeygallery id=348]

Fotografii: Dan Marinescu/FDVDR

en_US

Stay up to date with the latest news

Stay up to date with the latest news! Subscribe to our newsletter.

You have successfully subscribed to the newsletter. Thank you.