Concursul tinerelor talente „Allegria”, ediția a III-a, runda 7

Concursul tinerelor talente se apropie de finalul celei de-a treia ediții, prin desfășurarea rundei 7 care a avut loc VINERI, 16 MAI, ORA 18:00, în Mall Plaza România.

Ca de fiecare dată și acest eveniment, moderat de către Bianca Lixandru, a fost un adevărat spectacol de muzică, dans și pictură. Peste 60 de copii cu vârsta între 7 și 18 ani au concurat pentru un loc în marea finală din luna iunie.

Juriul, format din dra Amalia Popa (studentă la actorie la clasa dlui profesor Mihai Mălaimare, actriță de 10 ani într-o trupă de teatru),  dna Angela Florea (profesor de canto, educație muzicală și pian) și  dna Manuella Popescu (realizator Radio România și producătoarea competiției  Folk fără vârstă), pe lângă desemnarea câștigătorilor acestei runde, au oferit numeroase premii speciale tuturor concurenților.

Și iată și premiile pentru cele două categorii de vârstă din concurs:

CATEGORIA DE VÂRSTĂ 7-13 ANI

Premiul special pentru prezență scenică

Lucia Jipa, 17 ani, muzică

Rebecca Daniela Nica, 14 ani, interpretare trombon

Fundația felicită toți concurenții pentru minunatul spectacol pus în scenă! Câștigătorii locului I vor concura pentru obținerea marelui trofeu în finala din luna iunie.

Toți copiii au primit diplome și cadouri din partea Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, Mall Plaza România, Diverta și Editura Litera.

Imagini de la eveniment

[oqeygallery id=393]

Fotografii Sorin Paraschiv/FDVDR

***

Concursul tinerelor talente se apropie de finalul celei de-a treia ediții, prin desfășurarea rundei 7 care va avea loc

VINERI, 16 MAI, ORA 18:00, în Mall Plaza România.

Ca de fiecare dată și acest eveniment, moderat de către Bianca Lixandru, va fi un adevărat spectacol de muzică, dans și pictură. Peste 60 de copii cu vârsta între 7 și 18 ani vor concura pentru un loc în marea finală din luna iunie.

Juriul, format din dra Amalia Popa (studentă la actorie la clasa dlui profesor Mihai Mălaimare, actriță de 10 ani într-o trupă de teatru),  dna Angela Florea (profesor de canto, educație muzicală și pian) și  dna Manuella Popescu (realizator Radio România și producătoarea competiției  Folk fără vârstă), pe lângă desemnarea câștigătorilor acestei runde, vor oferi numeroase premii speciale tuturor concurenților.

Toți copiii vor primi diplome și cadouri din partea Plaza România, Diverta, Editura Litera și a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

În cadrul acestei runde va avea loc și festivitatea de premiere a concursului Aristotel ediția a III-a, runda 4. În luna martie, peste 400 de elevi, ai Școlii Gimnaziale Ferdinand I au participat la concursul Aristotel, o competiție de cultură generală, logică, matematică și creativitate, adresată elevilor din clasele I-VIII,  ce are ca scop încurajarea creativității și a gândirii logice.

Cei mai buni 10 participanți vor fi premiați cu o tabără de vară la mare, oferită de Centrul de Proiecte și Programe Educaționale și Sportive pentru Copii și Tineret din cadrul Primăriei Municipiului București și materiale educaționale din partea Fundației Dan Voiculescu și a Editurii Litera.

en_US

Stay up to date with the latest news

Stay up to date with the latest news! Subscribe to our newsletter.

You have successfully subscribed to the newsletter. Thank you.