Castigatori – „Allegria”, editia a III-a, runda 6

Dan Voiculescu Foundation, conștientă că un talent care rămâne ascuns nu își va atinge niciodată potențialul maxim, încearcă prin proiectele sale să ofere șanse obiective și constructive pentru cât mai mulți copii care excelează într-un anumit domeniu. Fie că vorbim despre muzică, dans, teatru sau pictură, încă de la prima ediție, concursul de tinere talente „Allegria” a reprezentat o șansă pentru copiii și tinerii cu vârsta între 7 și 18 ani de a se face remarcați, de a-și testa propriile aptitudini, dar și de a-și face noi prieteni.

Începând cu septembrie 2013, pe parcursul celor cince runde ale celei de-a treia ediții, peste 100 de concurenți au urcat pe scenă și au încercat să convingă juriul că merită să fie desemnați câștigători. Cei mai buni dintre ei au devenit membri ai Clubului de Excelență al fundației și vor concura în finala din luna iunie a acestui an. Dincolo de competiția dintre ei, acești copii talentați au devenit prieteni, împărtășesc din emoțiile și provocările lor cu mai noii participanți ai concursului Allegria.

Frumoasa prietenie a concurenților a putut fi remarcată cel mai bine în cadrul celei de-a șasea runde a concursului, care a avut loc vineri, 28 martie, ora 18.00, în Mall Plaza România. În cadrul acestei runde a avut loc un eveniment în premieră, și anume, lansarea oficială a primului single al micuței moderatoare a concursului, Bianca Lixandru, în vârstă de 11 ani. Numeroși prieteni și foști concurenți au venit să îi ureze succes și să o asculte în premieră.

Spectacolul a avut parte și de doi invitați speciali în juriu, Andra Ungureanu, asistenta lui Dan Negru la concursul Next Star și bine-cunoscutul interpret de muzică latino, Pepe. Împreună cu ceilalți membri ai juriului, dna Gabriela Ioniță (actriță și coordonatorul școlii de teatru pentru copii „Corifeu”),  dna Angela Florea (profesor de canto, educație muzicală și pian) și  dna Manuella Popescu (realizator Radio România Actualități și producătoarea competiției  Folk fără vârstă), cei cinci au avut dificila misiune de a alege câștigătorii dintre cei peste 40 de copii talentați.

Și iată și premiile pentru cele două categorii de vârstă din concurs:

CATEGORIA DE VÂRSTĂ 7-13 ANI

Premiul I

Rogojan Maria Theodora, 11 ani, balet

Andy Robert Ciobanu, 11 ani și Daniela Georgiana Dobre, 12 ani, dans contemporan

Ana Stănciulescu, 11 ani, muzică

Luca Adrian Iorgu, 7 ani, muzică

Sara Tudorie, 11 ani, muzică

Premiul II

Maria Tudor, 5 ani, muzică populară

Alina Dumitru, 12 ani, muzică

Premiul III

Sofia Handra, 10 ani, muzică

Bianca Ștefania Popa, 8 ani, muzică

Premiul special pentru prezență scenică

Alexandra Gheorghe, 10 ani, muzică

Wisam Derbaș, 13 ani, muzică

Florentin Costache, 6 ani, muzică

Premiul special pentru mișcare scenică

Bianca Mocanu, 11 ani, dans clasic

Premiul special pentru originalitate

Andreea Mușat, 10 ani, muzică

Premiul special al juriului

Mihai Mazilu, 5 ani, muzică

CATEGORIA DE VÂRSTĂ 13-18 ANI

Premiul I

Andrei Gîrd, 16 ani, muzică

Alexandra Focșa, 16 ani, muzică

Alexandra Ioana Tănăsoiu, 15 ani, muzică

Elena Cornelia Burcuș, 17 ani, muzică

Laura Arabo, 14 ani, muzică

Trupa „Blitzcrig” (Marian Blană, Ștefan Costache, MarioDumitru), muzică (beat-box)

Premiul II

Ștefania Mihaela Istrate, 14 ani, muzică

Elena Alexandra Dodoi, 15 ani, muzică

Alexandra Dragomirescu, 16 ani, muzică

Premiul III

Hany Derbaș, 17 ani, muzică

Lavinia Suharu, 14 ani, muzică

Fundația felicită toți concurenții pentru minunatul spectacol pus în scenă! Câștigătorii locului I vor concura pentru obținerea marelui trofeu în finala din luna iunie.

Toți copiii au primit diplome și cadouri din partea Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, Mall Plaza România, Diverta și Editura Litera.

Imagini de la eveniment

[oqeygallery id=378]

Fotografii Dan Marinescu/FDVDR

en_US

Stay up to date with the latest news

Stay up to date with the latest news! Subscribe to our newsletter.

You have successfully subscribed to the newsletter. Thank you.