agerpres.ro: Cursuri gratuite pentru copii si tineri

Luni, 5 octombrie începe noul an educational cu o serie de cursuri, gratuite, pentru copiii si tinerii talentati cu premii nationale, internationale si rezultate scolare de exceptie din cadrul Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu.

Pentru al nouălea an consecutiv, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează o serie de cursuri menite să dezvolte abilitățile copiilor si tinerilor în diverse domenii de activitate, astfel încât aceștia să-și atingă potențialul maxim.

În anul educational 2015-2016 se vor organiza cursuri de limba engleză, pictură, istoria artei și tehnici grafice, educație muzicală și canto, scriere creativă, artă fotografică, dezvoltare personală prin tehnici de teatru, îndemânare si creativitate (quilling si origami), matematică. Cursurile sunt adaptate vârstelor copiilor și vin în completarea educației școlare, acestea fiind deschise copiilor cu vârsta de la 8 la 18 ani.

Copiii care frecventează cursurile au acces și beneficiază de materiale educaționale, albume, enciclopedii în domeniile lor de interes. Astfel, prin programele personalizate de pregătire, ei sunt încurajați să-și dezvolte abilitățile și să-și atingă maximul de potential.

Pe lângă o pregătire de specialitate, cursanții sunt incluși într-un program de consiliere psihologică, de dezvoltare a inteligenței emoționale, care are rolul de a-i ajuta să se cunoască mai bine și să se dezvolte conform aspiratiilor si aptitudinilor.

Peste 500 de elevi s-au înscris la cursurile organizate de Fundația Dan Voiculescu. Pentru a lua parte la aceste cursuri, toți, au participat la evaluări pentru stabilirea nivelului de cunoștințe și testări psihologice și aptitudinale.

Timp de 9 ani, în cadrul Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu 5.000 de copii cu vârsta cuprinsă între 8-18 ani au beneficiat gratuit de cursuri si îndrumare de specialitate.

en_US

Stay up to date with the latest news

Stay up to date with the latest news! Subscribe to our newsletter.

You have successfully subscribed to the newsletter. Thank you.