Școala FDVDR – Încă 2000 de copii se alătură programului de cursuri gratuite

Școala FDVDR

Încă 2000 de copii se alătură programului Școala FDVDR

Copiii care au fost admiși la noua serie de cursuri gratuite, organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, au început cursurile la Școala FDVDR. Peste 2000 de copii din România, Republica Moldova, dar și copii români din Israel, Germania, Italia sau UK, se alătură celor peste 3500 de copii care studiază deja la Școala FDVDR, în acest an educațional.

Peste 15 cursuri noi au fost adăugate curriculei deja existente la Școala FDVDR. Printre acestea se numără: Biologie, Informatică – pregătire pentru competiții, Libertatea în Drepturi, Economy – Learn & Go, Inteligență Artificială.

Noii cursanți vor avea acces la o serie de cursuri gratuite, desfășurate online

Cursurile se vor desfășura online, pe platforma națională de e-learning ”Școala FDVDR”. Acestea se adresează copiilor și tinerilor din întreaga țară, care își doresc să facă performanță și să își atingă potențialul maxim.  O altfel de școală online, transformată într-o experientă creativă și inovatoare!

Scopul acestui program național de cursuri online este acela de a sprijini procesul educațional. Astfel, cât mai mulți copii și tineri români talentați și dornici de performanță, de oriunde s-ar afla, pot beneficia de programul gratuit de educație alternativă al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cursurile vin în completarea programei școlare. Acestea au o abordare interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea abilităților esențiale în diverse domenii, pe imaginație, creativitate și pe dezvoltarea gândirii critice.

Acestea vor fi susținute de profesorii Clubului de Excelență, dar și de lectori și specialiști de la ITLevel, GrECo, MGT Educational, ITC Edustem, Walnut Wisdom, IQ Economy Club, partenerii acestui program educațional.

Până în prezent, peste 10.000 de copii și tineri au beneficiat de programul de cursuri gratuite al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cursuri noi la ȘcoalaFDVDR