Cursuri noi la ȘcoalaFDVDR

Cursuri NOI la Școala FDVDR!

Au început înscrierile pentru noua serie de cursuri gratuite!

Cursurile se desfășoară online și se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 25 de ani.

Au început înscrierile pentru noua serie de cursuri gratuite desfășurate pe platforma de e-learning a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, ȘcoalaFDVDR. Înscrierea se poate realiza prin completarea formularului de mai jos.

Copiii și tinerii din întreaga țară, din Republica Moldova, dar și din Diaspora, care își doresc să facă performanță, vor avea acces la o serie de cursuri gratuite, desfășurate online, pe platforma națională de e-learning ”Școala FDVDR”. O altfel de școală online, transformată într-o experientă creativă și inovatoare!

Scopul acestui program național de cursuri online este acela de a sprijini procesul educațional. Acesta le va permite cât mai multor copii și tineri români talentați și dornici de performanță, de oriunde s-ar afla, să beneficieze de programul gratuit de educație alternativă al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cursurile vin în completarea programei școlare. Abordarea este interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea abilităților esențiale în diverse domenii, pe imaginație, creativitate și pe dezvoltarea gândirii critice.

Portofoliul de cursuri acoperă o gamă largă de domenii, de la științe la artă, matematică sau informatică, la programe de dezvoltare personală, emoțională și vocațională. Acestea sunt menite să ajute la o dezvoltare armonioasă și completă a talentului, aptitudinilor și personalității copiilor și tinerilor care participă la acest program.

Cursurile vor fi susținute de profesorii Clubului de Excelență, dar și de lectori și specialiști de la ITLevel, GrECo, MGT Educational, ITC Edustem, Walnut Wisdom, IQ Economy Club, partenerii acestui program educațional.

Până în prezent, peste 10.000 de copii au beneficiat de programul de cursuri gratuite al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

CALENDARUL EVENIMENTELOR

11 – 31 ianuarie – Perioada de înscrieri
1 – 4 februarie – Perioada de testări și evaluări
5 februarie – Afișarea listelor celor admiși și comunicarea programului