Program Conferințele INOVALIMENT 2022

Program Conferințele INOVALIMENT 2022

22 Noiembrie – ”Sisteme alimentare sustenabile”

Ora 13:30 – Transformarea sistemelor alimentare, în contextul provocărilor actuale. Rolul FAO în atingerea obiectivelor Agendei 2030 pentru dezvoltare durabilă

Ministru Consilier Cătălina Constantin,  Reprezentant Permanent Adjunct al României la organizațiile ONU de la Roma 

23 Noiembrie – “Tehnologii alimentare noi”

Ora 9:45 – ”Dezvoltarea durabilă a sectorului alimentar”

Consilier de Stat Laszlo Borbely, Departamnetul pentru Dezvoltare Durabilă

Ora 10:00 – „Rolul probioticelor în sănătatea nutrițională: probiotice, ca nutribiotice!
Prof. Dr. Dan Vodnar, Prorector USAMV Cluj

10 AM –  „The Role of Probiotics in Nutritional Health: Probiotics as Nutribiotics!
Prof. Dr. Dan Vodnar, Vice- rector for Research at University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj

Ora 10:30 – “Innovative Solutions in Gastronomy and Culinary Arts
Prof. Dr. Dilistan Shipman, Director al Școlii de Știinte Aplicate, Bahcesehir University, Turcia

10:30 AM – “Innovative Solutions in Gastronomy and Culinary Arts
Prof. Dr. Dilistan Shipman, Director of the School of Applied Sciences, Bahcesehir University, Turkey

Ora 11:00 – “Potențialul de transfer tehnologic al cercetării inovative în industria alimentară și biotehnologii la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați
Prof. Dr. Nicoleta Stănciuc, Prodecan Facultatea de Știinta și Ingineria Alimentelor, Galați

11 AM – “The potential of technological transfer of innovative research in the food industry and biotechnologies at “Dunărea de Jos University
Prof. Dr. Nicoleta Stanciuc, Vice Dean Faculty of Food Science and Engineering, Galați

Ora 12:00 – “Utilizarea surselor alternative de proteine in industria alimentară
Prof. Dr. Mircea Oroian, Decan, Facultatea de Inginerie Alimentară, Suceava

12 PM – “The use of alternative proteins in the food industry
Prof. Dr. Mircea Oroian , Dean, Faculty of Food Engineering Suceava

en_US