Înscrieri Conferința WEBDIDACTICA: “SOS! Am un Copil Supradotat! Ce să Fac?”

Descoperiți soluții pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor supradotați!

Ești părinte sau educator și te confrunți cu provocarea extraordinară de a avea un copil supradotat în viața ta?

Te invităm la o nouă ediție a conferinței online WEBDIDACTICA, cu tema “SOS! Am un Copil Supradotat! Ce să Fac?”

Data și ora conferinței:

🗓️ 31 octombrie

🕔 Ora: 17:00

📌 Loc desfășurare: Canalul de Youtube al FDVDR

Participarea este GRATUITĂ!

Conferința WEBDIDACTICA, “SOS! Am un Copil Supradotat! Ce să Fac?” este ocazia perfectă pentru părinții și profesorii copiilor cu potențial excepțional, care doresc să înțeleagă cum să îi susțină în dezvoltarea lor armonioasă.

SPEAKERI

La această conferință va participa și un specialist din partea World Council for Gifted and Talented Children, o organizație non-profit care acționează la nivel mondial care oferă susținere copiilor supradotați, la care Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este afiliată din anul 2020.

Dr. Tyler Clark este Administrator Executiv al World Council for Gifted and Talented Children si membru în subcomitetul de premiere al Asociației Naționale pentru Copii Supradotați din SUA.

Elena Anghel Stănilă – Doctor în psihologie, Practician, formator, supervizor cu aproape 20 de ani de experiență în domeniile:psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, consiliere psihologică, psihoterapie.

Fondator LIFE UP – Centru de Excelență în Psihologia Educației, Conferențiar universitar dr. titular – Universitatea ”Titu Maiorescu” din București, Facultatea de Psihologie.

Autor: „Psihologia educației pe tot parcursul vieții-pentru specialiști și adulți preocupați de propria dezvoltare”, Editura ForYou.

Simona Ciff – Doctor în Științele Educației, psiholog, Specialist în Inteligență Emoțională, cofondator al Institutului Internațional de Cercetare și Dezvoltare a Inteligenței Emoționale, Fondator al programelor de inteligență emoțională Pașaport pentru Succes.

Ce puteți afla participând la conferință

✅ Identificarea și recunoașterea supradotării: Cum să-ți dai seama dacă copilul tău este supradotat și care sunt semnele unice, distinctive?

✅ Nevoile Copiilor Supradotați: Înțelegerea cerințelor și provocărilor cu care se confruntă copiii supradotați în procesul lor de învățare și dezvoltare.

✅ Sfaturi de parenting pentru copiii supradotați: Cum să-i susții în dezvoltarea lor, să le menții motivația și să le oferi un mediu propice învățării.

✅ Gestionarea stresului și anxietății: Cum să-i ajuti pe copiii supradotați să facă față presiunii și așteptărilor.

✅ Oportunități de învățare: Cum să identifici și să oferi oportunități de învățare suplimentară pentru copiii tăi.

✅ Integrarea socială: Cum să îi ajuti să se integreze în grupurile de vârstă și să dezvolte relații sănătoase.

De ce să participați?

  • Oferim un spațiu sigur și informativ în care să discutăm despre nevoile și perspectivele copiilor supradotați.
  • Aflați cum să îi ghidați către excelență și să le susțineți pasiunile și ambițiile.
  • Participarea la acestă conferință vă va ajuta să deveniți un părinte sau profesor informat și pregătit pentru a face față provocărilor și oportunităților cu care se confruntă copiii supradotați.
  • Vom discuta strategii practice și metode eficiente pentru a sprijini dezvoltarea lor.

Conferința se desfășoară ONLINE. Pentru înscriere, completează formularul de mai jos

Toți cei prezenți la Conferința WEBDIDACTICA din data de 31 octombrie vor primi un certificat de participare.

Seria de conferințe WEBDIDACTICA este un proiect al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României care are rolul de a veni în sprijinul cadrelor didactice, părinților și altor profesioniști din domeniul educației.

Conferința “SOS! Am un copil supradotat! Ce să fac?” se adresează tuturor părinților și profesorilor care se confruntă cu provocările și bucuriile de a avea un copil supradotat.

ro_RO

Fii la curent cu noutățile

Fii la curent cu cele mai noi știri! Abonează-te la newsletterul nostru.

Te-ai abonat cu succes la newsletter. Îți mulțumim.