Weekend cu spectacol în Grădina Valorilor Românești

Sâmbătă 6 iulie a avut loc festivitatea de premiere a concursului de limba engleză Joc, joacă. Smărăndița David va merge într-o tabără de 2 săptămâni în Marea Britanie la Isle Of Wight oferită de tabere.com.

Locurile  doi și trei au fost ocupate de Karina Zima respectiv Andrei Meluță. Aceștia au primit dicționare de limba engleză și materiale educaționale din partea partenerului principal Fischer International.

***

Sâmbătă și duminică, 6 și 7 iulie, vă așteptăm de la ora 10:30 la spectacol de muzică și teatru de păpuși în Grădina Valorilor Românești (Parcul Lumea Copiilor, intrarea din str. Pridvorului, prin Calea Văcărești) alături de Trupa de teatru ”Libelula” și membrii Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu.

Grădina Valorilor Românești își deschide porțile pentru al patrulea an consecutiv, cu un șir de spectacole cu muzică, dans, teatru de păpuși, face-painting și baloane modelate.

Week-end-ul acesta vă așteptăm la primele spectacole desfășurate în Grădina Valorilor Românești. V-am pregătit momente muzicale și de dans, face-painting și 2 piese de teatru, foarte îndrăgite de copii, după cum urmează:

• 6 iulie – Prințul fermecat – Un spectacol fermecător cu o muzică cu totul specială, cu fermecătoare marionete în miniatură, în care cei prezenți vor avea ocazia să învețe ceva prețios pentru întreaga lor viață: bagheta magică a sufletului, creatoare de schimbare, atât în noi cât și în celălalt, este iubirea.

Imagini de la eveniment:

[oqeygallery id=318]

Fotografii: Sorin Paraschiv/FDVDR

• 7 iulie – Scufița roșie – o poveste jucăușa și înțeleaptă pentru cei mici, despre cum să transformăm și să învingem teama, dându-i un nume și împrietenindu-ne cu ea.

Imagini de la eveniment:

[oqeygallery id=319]

Fotografii: Sorin Paraschiv/ FDVDR

Accesul la toate activitățile organizate în Grădina Valorilor Românești, este gratuit.