VARA TINERELOR TALENTE – finala

Data: 7 septembrie 2012

Ora: 18.00

Locul desfășurării:  Grădina Valorilor Românești din Parcul Lumea Copiilor, intrarea din str. Pridvorului, prin Calea Văcărești

Descriere:

Pe parcursul celor două runde ale concursului “Vara tinerelor talente” peste 30 de copii cu aptitudini deosebite au încercat să convingă juriul, dar și publicul, că sunt cu adevarat talentați și merită să câștige cele două bilete de avion, oferite ca premiu de către tabere.com.

Vineri, 7 septembrie, începând cu ora 18 un nou spectacol minunat a fost pus în scenă de către cei 16 finaliști ai concursului. Juriul, format din dna Trisi Nicoleta Cristea – director general Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, dna Gabriela Ioniță – actriță și profesor de teatru la Școala de teatru Corifeu și dna Angela Florea – profesor de educație muzicală, a avut sarcina grea de a desemna un singur câștigator, ținând cont de originalitatea talentului, prezența scenică și creativitatea concurenților.

Toți concurenții au fost premiați cu diplome, materiale educaționale oferite de Editura Litera, cadouri din partea Carrefour Berceni si cursuri gratuite in cadrul Fundației Dan Voiculescu.

După emoții puternice și un adevărat spectacol de muzică, costume și dans, juriul a anunțat câștigătorii concursului VARA TINERELOR TALENTE:

1. Premiul I – Eusebiu Gafita, muzică populară

2. Premiul II – Sava Roxana, muzică populară

3. Premiul III – Marzavan Vanessa Christina, muzică

4. Premiul special pentru prezență scenică – Mirea Dennis Andrei și Ciobanu Mădălina Maria, dans

5. Premiul special pentru promovarea tradițiilor românești – Suharu Maria Mirabela, muzică populară

Imagini de la eveniment :

[oqeygallery id=245]

Fotografii Dan Marinescu/FDVDR