Ultimele școli se pregătesc să încheie ediția 2022 a concursului ”ARISTOTEL”

Pe 3 iunie se încheie ediția 2022 a Concursului Național Interdisciplinar ”ARISTOTEL”. Peste 15.000 de elevi din toată țara și-au testat, în acest an, cunoștințele de cultură generală, logică și matematică. Ultimele școli se pregătesc să încheie ediția 2022 a acestui concurs, care a devenit, de-a lungul timpului, una dintre cele mai provocatoare competiții, punând la încercare atât cunoștințele de cultură generală, cât și creativitatea elevilor.

În total, la concursul ”ARISTOTEL” au participat, în acest an, peste 600 de școli din toată țara, dar și școli din Republica Moldova. Concursul a avut loc în perioada 4 aprilie – 3 iunie și s-a desfășurat online, pe platforma educațională Școala FDVDR.

Concursul Național Interdisciplinar ”ARISTOTEL” este GRATUIT și se adresează elevilor începând de la clasa pregătitoare, până la clasa a VIII-a.

Este un concurs școlar interdisciplinar, de cultură generală, logică, matematică și creativitate.

Prin participarea la acest concurs, elevii și-au putut testa cunoștințele de cultură generală, capacitatea de a rezolva probleme de logică și matematică, cu grad ridicat de dificultate, nivelul de cunoștințe dobândite și, în același timp, și-au pus la încercare memoria și creativitatea.

Scopul concursului este acela de a descoperi și premia creativitatea, inteligența logică și matematică și de a ajuta la dezvoltarea psiho-emoțională a copiilor.