Teatru de păpuși 8-9 septembrie

Data: 8 și 9 septembrie 2012

Ora: 11:00

Locația: Grădina Valorilor Românești din Parcul Lumea Copiilor, intrarea din str. Pridvorului, prin Calea Văcărești

Invitați: Trupa de teatru ”Libelula”

Descriere eveniment:

Ultimile două spectacole interactive prezentate de Trupa de teatru Libelula în Grădina Valorilor Românești,  îi vor purta pe cei mici în lumea fermecată a basmului,  sâmbătă 8 septembrie, respectiv duminică, 9 septembrie, începând cu ora 11:00.

Programul reprezentațiilor:

8 septembrie – “Hansel și Gretel” un spectacol prin care este prezentată cunoscuta poveste a fraților Grimm.

9 septembrie – “Croitorasul cel viteaz”  o poveste care ne învață că  ”în viață nu contează înălțimea ci contează istețimea”. Croitorașul, descoperindu-și puterile nebănuite, că doar ”nu e puțin lucru să omori șapte muște dintr-o lovitură”, pleacă în lumea largă pentru a se lăuda cu isprava lui. Și cum statura îi este pe măsura faptei de vitejie, aflat în încercarea de a se întrece în putere cu Uriașul Bebe și Marele Uriaș, realizează că forța lui stă în ascuțimea minții.

Accesul este gratuit.

Imagini de la eveniment: