Talent premiat

Alexandra Șipoș (14 ani) a obținut două noi premii în cadrul celei de-a VIII-a ediţii a Festivalului Internaţional de muzică uşoară pentru copii şi tineri „Delfinul de Aur”, derulat pe 9 și 10 iulie 2010, la Năvodari.

Talentul și vocea Alexandrei au fost răsplatite în cadrul acestui concurs nu cu unul, ci cu două premii: Premiul I la categoria a III-a de vârstă și “Premiul Radio România Cultural pentru calități artistice deosebite’’.

În concurs au participat 110 copii și tineri din întreaga Europă, împărţiţi pe următoarele categorii de vârstă: preşcolari, clasele I-IV, clasele V-VIII şi clasele IX-XII. Individual sau în grup, organizați în ansambluri coregrafice sau în grupuri vocale de acompaniament, cu toții au încercat să impresioneze juriul.

Piesa cu care Alexandra a obținut aprecierea juriului, dar și a publicului prezent în sala Casei de Cultură „Pontus Euxinus” din Năvodari se numește “Doar ochii tăi’’. Înregistrarea din concurs o puteți vizualiza mai jos :

Alexandra se pregătește în cadrul departamentului de creație și interpretare muzicală al Clubului de Excelență din cadrul Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și este membră a grupului vocal “Steluțele Europei’’.

În același festival, la categoria a II-a de vârstă a participat și a obținut premiul III și Bianca Olteanu – o fetiță talentată, cu o voce deosebită, membră a Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu.