Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României susține excelența în cercetarea alimentară, printr-un parteneriat științific, în cadrul INGREDIENTS SHOW 2020. Singurul eveniment B2B dedicat ingredientelor și adresat specialiștilor și cercetătorilor din industria alimentară românească. Acesta va avea loc online, în perioada 5-9 octombrie și este organizat de RO.aliment.
La cea de-a 4-a ediție INGREDIENTS SHOW sunt așteptați să participe peste 300 de specialiști din industria alimentară. Evenimentul va avea loc online, pe platforma ZOOM.
50 de ore de informație | 50 de specialiști internaționali | 5 conferințe individuale
Liderii industriei de ingrediente din Romania se întâlnesc anual la INGREDIENTS SHOW pentru a face schimb de experiența, pentru a-și prezenta cele mai recente soluții și idei industriei de procesare si productie a alimentelor si suplimentelor. Organizat de RO.aliment in parteneriat cu IBA Bucuresti, APRIL, ARC, ROMALIMENTA, ASMP, ROMPAN, APAR, FNDA, ANNS, INGREDIENTS SHOW 2020 combină analiza tendințelor, inovarea și formarea științifică, prin conținut aproape academic, (un nivel foarte ridicat de vorbitori recunoscuți pe plan internațional) cu facilitarea conexiunilor dintre furnizorii de ingrediente și producatorii de alimente și suplimente alimentare.
INGREDIENTS SHOW 2020 este DESPRE NOUTĂȚI, INOVARE, SOLUȚII, EVOLUȚIE, PLANIFICARE, ADAPTARE, oferind o PLATFORMĂ ideală pentru diseminarea informațiilor despre materii prime alternative, ingrediente functionale, alimente noi si produse finite inovatoare, formulare și reformulare, tehnologii, igiena, produse organice cât și a felului în care acestea pot influența industria alimentară și a suplimentelor alimentare. Evenimentul va ajută inclusiv la promovarea produselor, încurajând dezbaterile despre tendințe și inovație.
Tema ediției din acest an este: “Știința ingredientelor. De la inovare și planificare, la adaptare și alegere”.