Senatul Științific al FDVDR, partener la cea de-a XIV-a ediție a Zilelor Educației Medicale!

Senatul Științific

👉 În prima zi a evenimentului organizat de Societatea Studenților Mediciniști din București, Senatul Științific va aduce, ca speakeri, doi parteneri științifici ai săi, specialiști în două domenii medicale relevante pentru medicina viitorului.
👨‍🔬🧑‍⚕️ Dr. Mihai Niculescu, expert în nutrigenomică, cercetător cu peste 17 ani de experiență universitară în domeniul nutriției și nutrigeneticii în SUA și România, autorul celui mai complex test nutrigenetic existent pe piaţa mondială, și Dr. Marius Geantă, Președinte și Co-Fondator al Centrului pentru Inovație în Medicină, pionier al medicinei personalizate în România și Sud-Estul Europei, vor susține două workshopuri online, după următorul program:

➡ Ora 10:00, conferința susținută de Dr. Marius Geantă, având ca temă ”Cum să ne pregătim de medicina personalizată?”

➡ Ora 16:00, conferința susținută de Dr. Mihai Niculescu, având ca temă “Utilizarea metodelor moderne de analiză genotipică în definirea necesarului individualizat de nutrienți”.

✔ Prin prezența celor doi specialiști, Senatul Științific sprijină accesul studenților din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” la cercetare inovatoare și specialiști de top, în domenii medicale revoluționare.
📅⏳ Ediția a XIV-a a Zilelor Educației Medicale se va desfășura în perioada 15-21 martie. În cadrul acestui eveniment vor avea loc o serie de conferințe, workshop-uri și activități de educație medicală inedite.

Vă invităm să citiți mai multe despre proiect pe paginile de social media și să vă înscrieți pentru o experiență unică în cadrul proiectului Zilele Educației Medicale!

FACEBOOK: https://web.facebook.com/ZEM.SSMB

INSTAGRAM: @zem.ssmb