Școala de Vară FDVDR – Tabăra de Limba Engleză

scoala de vara 2021

Participă și tu, în vacanța de vară, la Tabăra de Limba Engleză de la Școala de Vară FDVDR!

Toate activitățile noastre îndreptate către îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză sau consolidarea cunoștințelor acumulate, au avut întotdeauna succes. Și asta deoarece cunoașterea limbii engleze a devenit, în ultimii ani, esențială, în contexte dintre cele mai diverse: la școală, la facultate, la locul de muncă, în socializare. Această limbă de circulație internațională dezvoltă inteligența, vocabularul și ajută la integrarea copilului și tânărului în orice colectiv.

De aceea, acest curs nu putea să lipsească nici de la Școala de Vară.

TABĂRĂ DE LIMBA ENGLEZĂ

Perioadă: 19 – 23 iulie 2021

Activități:

• WORLD TRAVELER – Elevii vor călători virtual în locuri din diferite colțuri ale lumii și vor dobândi cunoștințe despre cultura diverselor țări pe care le vor “vizita”,cât și despre stilul de viață al locuitorilor acestora.

Prof. coordonator: Adriana Codilinschi, profesor de limba engleză

• ENGLISH WORLD TRIVIA – Elevii își vor îmbogăți cunoștințele de cultură generală legate de țările anglofone, printr-o serie de activități și video-uri informative și distractive.

Prof. coordonator: Adriana Codilinschi, profesor de limba engleză

• ENGLISH & POP CULTURE – Elevii își vor îmbunătăți engleza prin intermediul conversațiilor generate de clipuri din filme, seriale și cântece de succes.

Prof. coordonator: Adriana Codilinschi, profesor de limba engleză

• FAMOUS TED TALKS – Elevii vor prezenta filmulețe reprezentative TED pe teme date și vor realiza un debate pe baza lor.

Prof. coordonator: Daniela Vasilescu, profesor engleză și coordonator de Centru de examene Cambridge de 11 ani, posesor al Certificatului de membru Silver al programului de Parteneriat ”Advantage” din cadrul Consiliului Britanic din anul 2013.

• BE CREATIVE, BE YOU! – Elevii își vor folosi creativitatea în diferite activități ce presupun CAMP GAMES.

• WORLD’S LEADERS – Elevii își vor îmbogăți cunoștințele despre marii lideri ai lumii, ce înseamnă să fii lider și care este profilul de viitor al unui lider.

Copiii care au participat la cursurile de limba engleză de la Școala FDVDR ne-au transmis câteva impresii. Iată cum a fost pentru ei această experiență:

”This was one of the best experience I ever had, not only from the point of view of the things I’ve learned, and also the people I met”.

”It is interesting how we can actually meet new people only by attending one course”.
”I can also say I was fascinated by the things we had debates on. I’ve learned how to explain my own thoughts, without any problem of communication.”
”By summing all these up I can only say that it was so beneficial and enjoyable….. it was wonderful!”
Iar în link-ul de  mai jos puteți citi un eseu extraordinar, scris de Răzvan Politic, cursant la Școala FDVDR.