Sărbătoarea comunitaţii din sectorul 4, la cumpăna dintre ani

Miercuri, 31 decembrie 2008, pensionarii cu venituri reduse din sectorul 4 vor sarbatori inceputul unui An Nou, incepand cu ora 19.00, la Restaurantul Casa Voicu din str. Emil Racovita nr.3.

Asa cum a facut-o si cu ocazia Sarbatorii sfinte a Nasterii Domnului, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei va oferi acelor pensionari fara familie, sau care nu-si pot permite sa intampine Noul An cu masa imbelsugata, posibilitatea de a se bucura si sarbatori impreuna la cumpana dintre ani.

Pe langa caracterul social al evenimentului, organizatorii au organizat acest eveniment si in onoarea acelor pensionari din sectorul 4, care s-au implicat in proiectul “Clubul Seniorilor din Sectorul 4” derulat de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei. Impreuna cu pensionarii, in cinstea lor, vor inchina un pahar de sampanie si o serie de invitati surpriza.

In acest mod, cu totii vor intampina Noul An cu sufletul deschis si cu speranta unui an mai bun si mai prosper.