Premii şi diplome de ziua educaţiei

Cu ocazia Zilei Internationale a Educatiei, sărbătorită în fiecare an pe data de 5 octombrie, va avea loc festivitatea de premiere si decernare a diplomelor pentru cei 14 copii, membri ai Clubului de Excelentă care au obtinut certificate de competentă lingvistică Cambridge.

Luni, 5 octombrie 2009, începând cu ora 14.00, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va premia 14 copii, cu vârsta cuprinsă între 9 si 13 ani, membri ai Clubului de Excelentă, care au luat punctaj maxim la testările organizate în vederea obtinerii certificatului de competentă lingvistică Cambridge.

Începând cu luna mai a acestui an, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în cadrul unui parteneriat încheiat cu Consiliul Britanic, a fost acreditată ca centru de testare Cambridge. Aici, copiii cu vârsta cuprinsă între 9 si 15 ani sunt testati periodic de profesori atestati de Consiliul Britanic, în vederea obtinerii certificatelor lingvistice, cu diferite grade de competentă.

La festivitatea de decernare a certificatelor si premiilor, organizată cu ocazia Zilei Internationale a Educatiei, vor fi prezenti si reprezentanti ai Consiliului Britanic, în persoana dnei Mihaela Georgescu – examination officer si a dnei Bianca Popa – Teacher Trainer, pentru a înmâna diplomele.

Pentru performantele obtinute, dar si pentru rezultatele deosebite cu care se pot mândri si în alte domenii de activitate, cei 14 copii vor primi din partea fundatiei diplome de excelentă si premii constând în materiale educationale.

Clubul de Excelentă are ca scop identificarea, dezvoltarea şi promovarea copiilor şi a tinerilor talentaţi în diferite domenii de activitate. Printre partenerii care sustin activitatea clubului se numără: Liceul de Coregrafie „Floria Capsali”, Euroticket Company, City Mall si Ana Catering.