Premiere – Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu

Sâmbătă, 22 iunie, începând cu ora 11:00 a avut loc festivitatea de premiere a membrilor Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Cei mai buni copii și tineri, cu rezultate și performanțe deosebite, apreciați la nivel național și internațional, care au dat dovadă de seriozitate și implicare au fost răsplătiți cu diplome și premii.

Pentru al șaselea an, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei le-a oferit copiilor cursuri gratuite, consiliere psihologică și programe personalizate de pregătire. În cadrul acestora, copiii sunt încurajați să-și dezvolte abilitățile și să-și atingă maximul de potențial.

Cursurile organizate în anul educațional 2012 – 2013 au fost: arte vizuale, artă fotografică, informatică și robotică, limba engleză, dezvoltare personală și consiliere parentală, scriere creativă.

Imagini de la eveniment :

[oqeygallery id=313]

Fotografii Madalina Ciobanu, Victor Barbu.

Începând cu 1 iulie, Fundația Dan Voiculescu va derula programul de vară, care poate fi vizualizat AICI