Povestea celor mai frumoși ani!

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este o organizație non-guvernamentală, înființată în anul 1990, care, prin activitatea sa, urmărește valorificarea capitalului uman prin descoperirea, antrenarea și promovarea inteligenței și a excelenței. Scopul acestei organizații este acela de a contribui la dezvoltarea capitalului uman al țării, prin sprijinirea copiilor și tinerilor talentați din diverse domenii de activitate.

În fiecare an, peste 3000 de copii și tineri beneficiază gratuit de activități de educație alternativă și dezvoltare vocațională,  în cadrul Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Acestora li se profesorii și specialiștii din diverse domenii și personalități ale vieții culturale românești, care participă la diverse evenimente tematice.

Prin activități educaționale de excelență, programe de susținere și promovare a performanței, concursuri naționale, spectacole și evenimente interactive cu caracter cultural-educativ sau voluntariat, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României susține educația alternativă a copiilor și tinerilor din România.

Scopul acestor activități este  acela de a spijini și promova tinerii valoroși și pe cei cu IQ ridicat, de a îmbunătăți cunoștințele și aptitudinile acestora, de a-i încuraja să își dorească să se autodepășească și să își valorifice la maxim talentul și potențialul individual.

Un om fericit este acea persoană care a trait cât mai multe experiențe de viață. Pentru mine o parte dintre aceste experiențe sunt traite prin intermediul fundației care îmi poartă numele. Visez alături de miile de copii care s-au  format aici, inovez împreună cu cercetătorii și oamenii de știință pe care îi sprijinim și descopăr lucruri noi din miile de cărți pe care le-am donat. Vă invit și pe dumneavoastră, alături de echipa fundației mele, să contribuiți la schimbarea viitorului Romaniei în bine” – Dan Voiculescu, fondatorul Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.