PAŞTELE ÎN GRĂDINA COPILĂRIEI

La început de primăvară, cu o săptămână înaintea sărbătorii Învierii lui Hristos, cei mai mici membri ai Clubului de Excelenţă Dan Voiculescu, împreună cu alţi copii din sectorul 4 se vor pregăti sâmbătă, 27 martie, începând cu ora 18.00, la City Mall pentru venirea Paştelui !

Pentru a transmite din bucuria şi energia care îi caracterizează, ei vor realiza în cadrul atelierelor de creaţie  coșulețe și ouă din lut specifice sărbătorilor pascale, pe care mai apoi, le vor decora şi colora. Lângă ei se va afla şi Daniela Mihai, profesor coordonator al departamentului de arte vizuale din cadrul Clubului de Excelenţă Dan Voiculescu. Iar la final, pasiunea, talentul şi munca lor vor fi recompensate cu premii, în cadrul concursului “Cel mai frumos coşuleţ de Paşte”.

Participanţii la eveniment vor putea să admire şi lucrările din cadrul expoziţiei intitulate “Eseuri cromatice”, care reuneşte cele mai expresive lucrări ale copiilor din cadrul Clubului de Excelenţă Dan Voiculescu.

Tot sâmbătă, cei pasionaţi de lectură şi creaţie vor participa la activităţile cu tema “Obiceiuri pascale” coordonate de doamna profesor Viorica Carp. ‘’În ce fel văd ei această sărbătoare’’, ’’care sunt obiceiurile specifice’’ şi ’’cum ar trebui acestea păstrate’’ sunt idei pe a căror temă copiii vor lectura şi concepe diferite texte.

Şi cum totul se va desfăşura în grădina copilăriei, de la eveniment nu vor lipsi nici momentele artistice : cântece şi dans, oferite de grupul vocal “Steluţele Europei” şi mici fragmente de teatru interpretate de Doru Ciutacu şi Vlad Stroia, membri ai Clubului de Excelenţă Dan Voiculescu. Nu vor lipsi nici jocurile şi concursurile cu clown-ul Marcellino.

Evenimentul “Paştele în grădina copilăriei” face parte din seria de evenimente desfăşurate la CityMall în cadrul Proiectului “Ziua Excelenţei”, organizate de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României şi Complexul Comercial City Mall.

Au câştigat premii la concursul „Cel mai frumos coşuleţ de Paşte”Ş

Premiul pentru Cel mai original coşuleţ – Andreea Tuduriu (11 ani)

Premiul pentru Cel mai frumos coşuleţ pictat – Ştefania Fastica (10 ani)

Premiul special al juriului – Maria Vasilescu (12 ani)