Participanți Dezbate România ed.IV

În urma celor două etape de selecție, 8 echipe s-au calificat pentru a participa la a patra ediție a concursului de dezbateri și oratorie DEZBATE ROMÂNIA.

Acestea sunt (în ordine alfabetică):

Echipa Formata din urmatorii membri:
ASSP dezbate  Cazamir Ovidiu, Kiss Robert, Cojocariu Ionuţ, Stan Cosmin
Conferentiarii Barbu Alina Gabriela Antoaneta, Boroanga Mihaela-Roxana, Buralcu Cosmin-Adrian, Palii Vadim
Equilibrium Bazavan Adrian, Bitu Mihaita, Bordeianu Mihai, Dobre Alexandra
M.A.D.S Avramescu Stefanita-Alin, Udrea Denisa, Ursulescu Ana, Georgescu Andreea Monica
Romania TUturor Şerbănel Cristiana, Popescu Maria Floriana, Gavrilă Giulia, Nicola Marian
Rubicon Burdea Valeria, Calcan Dragos, Alexandrescu Mihai, Spiru Diana
The Doctors Mirica Radu-Mihail, Banica Alexandra, Sobek Virginia, Mihai Rata
Zetetic Filimon Dumitru Alexandru, Marin Roxana, Schwartz Andrei,Vodarici Claudiu

Organizatorii concursului felicită toate echipele înscrise în concurs pentru calitatea argumentelor și prezentările realizate. Cei care doresc să afle mai multe detalii referitoare la modul în care a fost evaluată echipa, pot trimite o cerere în care să specifice numele echipei, numele persoanei solicitante și întrebarea, la adresa [email protected].

În urma tragerilor la sorți a fost stabilită ordinea în care echipele vor intra în concurs. Aceasta este:

Dezbaterea Echipe                               Dată
Dezbatere 1 M.A.D.S vs Conferentiarii                              22 martie
Dezbatere 2 Equilibrium vs Romania TUturor                             29 martie
Dezbatere 3 ASSP vs The Doctors                              5 aprilie
Dezbatere 4 Zetetic vs Rubicon                              26 aprilie

Prima dezbatere din cadrul celei de-a patra ediții a concursului, va avea loc pe data de 22 martie 2012, începând cu orele 13.00  în Sala Senatului din incinta Universității Româno – Americană.

Tema dezbaterii este: Internetul nu poate înlocui biblioteca. Conform Regulamentului Concursului, calitatea fiecărei echipe, pro respectiv contra ipotezei propuse, se va stabili prin tragere la sorți, cu 10 minute înainte de a începe dezbaterea.

Membrii celor două echipe participante în concurs sunt invitați să consulte regulamentul concursului și regulile de desfășurare ale fiecărei dezbateri.

La dezbatere pot asista și membrii celorlalte echipe care urmează să participe în concurs, colegi ai tinerilor din echipele participante, susţinători sau simpli spectatori, în limita spaţiului disponibil în sală.