O noua sarbatoare a talentelor in Gradina Valorilor Romanesti

Cantareti, dansatori, papusari si copii de toate varstale. Toti şi-au dat intalnire, duminica, 5 septembrie 2010, in Grădina Valorilor Romanesti, din Parcul Copiilor.

A fost un spectacol de zile mari pentru copiii, parintii si chiar bunicii, care au participat pe parcursul intregii veri la activitatile din Gradina Valorilor Romanesti.

Si de aceasta data, spectacolul si piesa de teatru pregatite de trupa “Clopotel” pentru cei mici, a fost una speciala: o reprezentatie in amintirea lui Michael Jackson. Zeci de copii au insufletit cu cantecele si dansurile lor tot parcul. Mai mici sau mai mari, cu totii s-au distrat si au dansat in compania grupului vocal “Stelutele Europei”, a trupei de dans “Pasitos” si cu ansamblul folcloric “Plai romanesc”.

Bianca Olteanu, Bianca Lixandru, Doru Ciutacu, Madalina Ciucu, Andrei Popa, Denisa Trofin, sunt doar cativa dintre membrii Clubului de Excelenta al fundatiei, care au atras simpatia si aplauzele publicului.

Fotografii si inregistrari de la evenimentFotograf: Alexandru Ionescu