Nunta de diamant

Astăzi, 1 octombrie 2008, începând cu ora 10.00, la restaurantul Dineş, din Parcul Carol, 65 de cupluri din sectorul 4 au aniversat ” Nunta de Diamant “. Cuplurile care au împlinit 60 de ani de la căsătorie, au sărbătorit această performanţă într-o atmosferă festivă, de neuitat, oferită de Primăria sectorului 4 şi Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

La eveniment au fost prezente şi două familii, Zinca şi Ivănescu, care deţin recordul pentru cea mai longevivă căsnicie, împlinind anul acesta 75 de ani de când au spus “DA” în faţa primarului.

Ceremonia a fost oficiată de Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone. Un mesaj de felicitare a fost adresat din partea Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, de către Sanda Păduraru, director general: “Felicităm cuplurile aniversate, urându-le multă sănătate şi o bătrâneţe cât mai liniştită, ferită de lipsuri. Cu această ocazie, vă adresăm inviţia de a vă înscrie în programul Consiliul Seniorilor, pe care fundaţia îl derulează pentru pensionari”.

În semn de admiraţie pentru reuşita de a convieţui în armonie mai mult de jumătate de secol, fundaţia a oferit, ca premii, cuplurilor de diamant, cuptoare cu microunde.

Sărbătoriţii au ciocnit un pahar de şampanie în cinstea anilor petrecuţi împreună, pe melodiile lui Mihai Constantinescu, ale Mariei Ciobanu şi ale formaţiei Rapsodia. De asemenea, pentru a crea atmosfera specifică nunţii, organizatorii le-au pregătit şi un tort special.