Mihnea picteaza si modeleaza. Pentru talentul si premiile obtinute la olimpiadele si concursurile scolare, Mihnea se afla printre cei mai buni elevi ai Liceului de artă ”Nicolae Tonitza” din Bucuresti.

Pentru el, arta înseamnă modalitatea de a se exprima liber și de a trăi. Înca de mic, baiatul desena aproape orice, dar în mod special personaje de desen animat. Îi placea atunci să deseneze și să creeze supereroi.

In timp, Mihnea a fost atras de toate domeniile artelor vizuale care reuseau sa-l provoace să experimenteze și să învețe noi tehnici de a se exprima. Acum ii place, în mod special, să deseneze în creion, pastel și peniță, insa numai atunci când modelează în lut simte ceva special… că poate face orice. Cu o bucată de lut în mâini, imaginația lui prinde aripi, iar de cele mai multe ori, ii vine greu să se hotărască cărei idei să-i dea formă. Lutul pentru modelaj este prietenul lui care-i oferă posibilitatea de a-și vizualiza lucrarea din toate unghiurile. Vede astfel cum personajele sale prind formă iar elementele, pe care el le considera importante precum anatomia (pe care o studiază cu mult interes), mișcarea sau proporția, au parte de toata atentia pe care o merita.

“În viitor, știu sigur că voi fi artist și imi doresc să nu ma limitez la un singur domeniu. Consider că în artă, important este să reușești să transmiți mesajul dorit, indiferent de mijloacele artistice folosite” marturisea Mihnea.

Tanarul artist urmeaza din 2007 cursurile de arte vizuale organizate de fundatia Dan Voiculescu, in calitate de membru al Clubului de Excelenta al fundatiei.

[oqeygallery id=139]