Membrii Clubului de Excelență Dan Voiculescu s-au calificat la etapa naţională Mamaia Copiilor!

Au impresionat un nou juriu! De data aceasta, pe cel de la preselecţia zonală pentru Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare „MAMAIA COPIILOR”.
Au între 7 şi 14 ani şi fac parte din departamentul de creaţie şi interpretare vocală al Clubului de Excelenţă Dan Voiculescu, iar după nenumărate ore de repetiţii şi canto, rezultatele nu au întârziat să apară: de data aceasta, la preselecţia pentru Mamaia Copiilor.
Iulian Selea, Bianca Olteanu, Karina Ghiţă, Denisa Trofin, Bianca Lixandru, Alexandra Şipos şi Ion Moise Bădulescu sunt cei 7 copii care au participat pe 7 februarie, la Piteşti, la una dintre primele preselecţii zonale pentru Festivalul Mamaia Copiilor şi s-au calificat pentru etapa naţională. Au participat la secţiunea interpretare, ca solişti individuali şi fiecare dintre ei a impresionat juriul de specialitate. Cu toţii au avut melodii în primă audiţie, dar şi multe emoţii, chiar dacă nici unul dintre ei nu a fost la prima participare, cei mai mulţi putându-se mândri cu numeroase premii sau chiar trofee la festivaluri naţionale şi internaţionale.
Următoarea etapă a selecţiei pentru festivalul de la malul mării se va desfăşura la Bucureşti, în perioada 7-9 mai 2010, pentru ca apoi, cei mai buni dintre ei, să participe la finala mult aşteptată de la Mamaia. Anul acesta, cea de-a X-a ediţie a concursului muzical dedicat copiilor talentaţi se va desfăşura între 8 şi 11 iulie 2010.

MELODIILE CALIFICATE:

Asculta mai multe audio Muzica