Învaţă şi ia bani pentru ideea ta de afaceri!

Ai o idee de afaceri şi nu ştii cum să o pui în practică?
Află de la specialişti cum să concepi un plan de afaceri şi ce etape trebuie să parcurgi!
Oameni de afaceri tineri şi personalităţi din domeniul bussines-ului vin să te înveţe ce trebuie sa faci! Tu trebuie doar să participi miercuri, 14 aprilie, începând cu ora 13.00, în Aula Magna din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, la cea de-a doua conferinţă “Bucuria de a fi propriul tău stăpân”.

Tema conferinţei: accesul la finanţare (finanţarea locală şi europeană, importanţa distribuirii resurselor, identificarea pieţei-ţintă, avantajele pe care afacerea le va avea asupra competitorilor şi resursele necesare implementării, derulării şi dezvoltării afacerii)

Sunt invitaţi să participe tineri cu spirit antreprenorial interesaţi să obţină finanţare pentru planul lor de afaceri şi să se înscrie în concursul care finanţează planul de afaceri cel mai fezabil şi util societăţii propus de un tânăr, din cadrul celei de-a doua editii a proiectului “Bucuria de a fi propriul tău stăpân”.

Perioada de înscriere în concurs a început pe 1 martie şi are ca termen limită data de 31 mai 2010.

NU UITA: Pentru a confirma participarea la conferinţa din 14 aprilie, trimite până pe 12 aprilie un email la [email protected] sau un mesaj pe id-ul de messenger fundatiadanvoiculescu, în care să menţionezi: numele şi prenumele, vârsta, adresa de e-mail şi numărul de telefon.

FII PROPRIUL TĂU STĂPÂN!

Prima conferinţă “Bucuria de a fi propriul tău stăpân” a avut loc pe data de 25 februarie, în incinta Universităţii Bucureşti. Întâlnirile şi celelalte evenimente fac parte din campania de informare lansată la începutul lunii februarie 2010. Scopul acesteia este acela de a oferi tinerilor informaţiile utile despre cum se pot lansa în afaceri sau ce trebuie să facă pentru a obţine fondurile necesare.
Un program derulat de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, în parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucureşti, Senatul Studenţesc al Academiei de Studii Economice, Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti şi Liga Studenţilor Români în Străinătate.
PARTENERI MEDIA:
Mai multe detalii despre concurs, informaţii despre ce trebuie să cuprindă un plan de afaceri, detalii despre prima conferinta “Bucuria de a fi propriul tau stapan” si prezentarea primului câştigător din 2008, găseşti pe www.fudv.ro la secţiunea Proiecte pentru tineri.