Inteligența Artificială

Fundația Dan Voiculescu susține cercetarea și inovația, cu accent deosebit pe proiectele studenților pasionați de inteligența artificială. Suntem profund conștienți de importanța acestui segment și încurajăm studenții talentați să utilizeze inteligența artificială în proiectele lor.

Cunoaștem potențialul uriaș pe care îl are inteligența artificială în a rezolva probleme complexe și a îmbunătăți viața contemporanilor.

Studenții Universității Politehnica au abilități deosebite și idei creative, iar Fundația Dan Voiculescu, prin susținerea excelenței și antrenarea inteligenței, oferă sprijin pentru proiectele ce implică inteligența artificială.

Încurajăm inovația și cercetarea de înaltă calitate și contribuim la creșterea unui mediu academic românesc performant.

Tu cum vezi inteligența artificială? Dacă arată ca o oportunitate care schimbă lumea, te așteptăm la Fundația Dan Voiculescu să-ți cunoaștem proiectul și să te susținem în îndeplinirea obiectivului. Împreună, putem face ca inteligența artificială să devină un motor al progresului, al dezvoltării și al inovației în România.

Așteptăm propunerile voastre de proiect.

Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a organizat în Iulie 2023 prima ediție a Concursului de Robotică ”Looking for the New Shakey”

Susținem inovația! Cei mai buni roboți “made în România”, premiați la prima ediție a concursului de robotică organizat de Senatul Științific