Întâmpinarea primăverii la Sun Plaza

Data: 2 martie 2013

Ora: 16.00
Locul desfășurării: Sun Plaza Shopping Center, Calea Văcărești, nr.391, et.1, Sector 4, București (Piața Sudului)

Descriere eveniment:

A sosit vremea Mărțișorului, vestitorul primăverii …și pentru că dorim să îl sărbătorim într-un mod unic v-am pregătit ateliere de creație, face-painting și baloane modelate.

Vă așteptăm să realizăm împreună felicitări, mărgeluțe și mărțișoare quilling, confecționate manual,  pe ntru a le dărui celor dragi nouă în semn de apreciere și iubire.

Fie că este purtat la mână, la gât sau  în piept, Mărțișorul rămâne un dar apreciat și primit cu bucurie cu atât mai mult cu cât este realizat chiar de copii, sub îndrumarea profesorilor coordonatori. Mârțisoarele confecționate din hârtie răsucită (quilling) sunt ușor de realizat și în același timp spectaculoase.

Pentru a înțelege mai bine această artă și pentru a transmite câteva gânduri sincere de primăvară, așternute pe felicitările de Mărțișor realizate , vă așteptăm sâmbătă, 2 martie 2013, începând cu ora 16:00, la Sun Plaza Shopping Center.

Și asta nu este tot! Pe parcursul evenimentului ne va fi alături și Trupa ”Casa cu clovni” care va oferi copiilor  baloane modelate și îi va picta pe față, transformându-i în personajele preferate.

Programul atelierelor:

16:00 – 17:00 – atelier de felicitări și mărgelit;

17:00 – 18:00 – atelier de quilling

Imagini de la eveniment :

[oqeygallery id=284]

Fotografii Dan Marinescu/FDVDR

Acest eveniment este organizat de Fundația Dan Voiculescu în parteneriat cu Sun Plaza Shopping Center.

Accesul la toate activitățile organizate este gratuit.