Înscrieri Pașaport pentru excelență

Înscrierile pentru Olimpiadele Creativității în limba engleză-Pașaport pentru Excelență, organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Mirunette International Education, British Council și Fischer International, s-au încheiat.

În această etapă a concursului de creativitate în limba engleză, s-au înscris 2622 de elevi – lista celor inscriși poate fi consultată aici.

Din rândul celor care au completat formularul de înscriere în concurs până pe 22 martie, vor fi selectați, pe baza criteriilor precizate în regulamentul concursului, elevii calificați pentru cea de-a doua probă a concursului.

Rezultatele acestei etape vor fi anunțate pe 28 martie 2011, pe site-ul organizatorului concursului, www.fundatiadanvoiculescu.ro și pe www.pasaportpentruexcelenta.ro. Odată cu rezultatele vor mai fi anunțați: câștigătorii premiilor pentru cele mai bune 5 fotografii/imagini, cele mai bune 10 descrieri/motivații ale imaginii alese și primii trei profesori cu cei mai mulți elevi înscriși în concurs, care vor merge într-o tabară de două săptămâni la Oxford.

Lista acestora va fi însoțită și de tema eseului pe care cei selectați îl vor redacta până pe 17 aprilie 2011. Proba eseului testează creativitatea literară și  diversitatea vocabularului de limba engleză folosit.

Pe baza eseului și cu ajutorul criteriilor anunțate, juriul va desemna cei mai buni 20 de copii și tineri care vor participa, în București, pe 30 aprilie și 1 mai 2011 la un interviu, în urma căruia se vor anunța câștigătorii pașaportului pentru excelență”.

Mult succes tuturor!