Google angajeaza oameni de marketing si vanzari

Misiunea companiei Google este să organizeze informaţiile din întreaga lume, astfel încât să fie uşor accesibile şi utile tuturor.

Potrivit reprezentantului Google, circa 90% dintre cei 7,5 milioane de utilizatori ai internetului din Romania folosesc motorul de cautare google.ro.

V-aţi întrebat vreodată cum ar fi să lucraţi la Google sau la ce beneficii vă puteţi aştepta ca angajat Google? Cu un numar impresionant de peste 30 milioane de angajati din intreaga lume, Google lanseaza doua posturi si in Romania.

Google a deschis doua pozitii si pentru biroul din Bucuresti – este vorba despre pozitii noi, care nu au fost ocupate pana acum, echipa Google Romania crescand considerabil in ultimul an:

• Sales & Account Management
  • Marketing and Communications

Candidatul ideal pentru aceste jobul de Marketing si Comunicare, conform anuntului postat in site-ul oficial, imbina creativitatea si abilitatile organizatorice pentru o mai buna comunicare cu jurnalistii, bloggerii si partenerii companiei. Postul presupune dezvoltarea unor campanii si a materialelor de comunicare dar si intalniri fata in fata cu liderii de opinie.

Printre responsabilitatile angajatului la Google Romania se numara si colaborarea cu echipa de ingineri, sales si marketing pentru crearea unei bune strategii de comunicare care sa ilustreze beneficiile oferite. Acesta va prelua rolul de consultant in organizarea conferintelor de presa , a interviurilor sustinute de reprezentanti ai Google si a evenimentelor care vizeaza compania.

In ceea ce priveste jobul de Account Management trebuie sa aiba experienta dovedita in vanzari, capacitatea de a gestiona mai multe proiecte in acelasi timp, precum si engleza la un nivel fluent atat scris cat si vorbit.

In responsabilitatile acestui job se regasesc urmatoarele: sa monitorizeze instrumentele Google precum: Apps, Search and Chrome, ale unor companii de succes, scoli si institutii guvernamentale, sa respecte cotele trimestriale de vanzari, dar si sa lucreze cu materiale colaterale curente si sa ofere idei cu privire la modul de a le imbunatati