Campania „Ghiozdane pentru vise mari”!

ghiozdane pentru vise mari

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a inițiat campania „Ghiozdane pentru vise mari”, prin care oferă ghiozdane complet echipate pentru copiii mici, cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani.

Campania „Ghiozdane pentru vise mari” este menită să-i ajute pe copiii talentați, ai căror părinți nu-și permit rechizitele școlare de care au nevoie cei mici pentru începutul noului an școlar.

Fiecare creion, fiecare caiet, fiecare peniță devin cărămizi prețioase pentru construirea viitorului lor. O poveste simplă, dar profundă, în care rechizitele devin simboluri ale unei șanse la educație, ale unei uși deschise către o lume plină de posibilități.

Calendarul „Ghiozdane pentru vise mari”

Campania se va desfășura în perioada: 17.08.2023-10.09.2023 pe pagina de Facebook

• 17.08.2023 – Start campanie
  • 03.09.2023;ora 23:59 – Stop nominalizări
  • 04.09.2023; până la ora 18:00 – Anunțarea câștigătorilor pe pagina de Facebook și pe site-ul organizatorului
  • Începând cu 05.09.2023- 08.09.2023 trimiterea premiilor în funcție de promptitudinea cu care organizatorul va primi datele de contact ale câștigătorilor.

Cum se poate face înscrierea

Oricine poate face recomandări, fie că este profesor, părinte, vecin sau cunoștință. Oricine dorește să ne recomande un astfel de copil, trebuie doar să intre pe pagina de Facebook a fundației să dea like și share la postarea referitoare la campania „GHIOZDANE PENTRU VISE MARI!”  și să posteze un mesaj care să conțină povestea unui copil talentat căruia părinții nu își permit să îi cumpere un ghiozdan înainte de primul clopoțel. Pot fi nominalizate mai multe persoane în mai multe comentarii.

Este important de știut

Persoanele care recomandă copiii trebuie sa aibă acordul familiei și să transmită fundației, prin mesaj privat, pe Facebook, datele de contact ale acestora: nume și prenume copil și părinte, adresa părintelui, număr de telefon în termen de 48 ore de la anunțarea câștigătorilor, care va avea loc pe 4 septembrie. În caz contrar, premiul va merge la un alt copil.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va oferi 400 de ghiozdane complet echipate cu rechizite școlare, iar câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți dintre cei înscriși, cu ajutorul unei aplicații care garantează neutralitatea rezultatelor.

După data și ora încheierii campaniei (03.09.2023, ora 23:59) se vor centraliza toate înscrierile valide, din timpul campaniei. Pe data de 4 septembrie, până la ora 18.00, se vor afișa numele de utilizator ale câștigătorilor pe pagina de Facebook și pe site-ul FDVDR.

Campania „GHIOZDANE PENTRU VISE MARI!” este realizată în parteneriat cu Idea Papel.