Gala Studenților 2023, un eveniment care premiază performanța academică a studenților români, este susținută, în calitate de partener educațional, de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Studenția rămâne, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase și memorabile perioade din viața fiecărui om. Nopți nedormite, examene, sesiuni, dar acestea sunt condimentate de prieteni de viață. Este perioada de tranziție către maturitate, de formare personală și profesională, dar și cea a descoperirilor.

Experiența studenției adaugă la portofoliul tinerilor realizările marcante, iar unele dintre ele sunt demne de premii și de recunoaștere. Tradiționalul eveniment Gala Studenților 2023 deschide porțile celei de-a XII-a ediții, care va avea loc pe 30 noiembrie, la Cluj-Napoca, în sala Auditorium Maximum al Universității Babeș-Bolyai.

Evenimentul, organizat de către Uniunea Studenților din România, va reuni studenți din întreaga țară, care au demonstrat performanțe remarcabile în educație, artă și sport, fiind premiați pentru eforturile și realizările lor.

Partenerul educațional al evenimentului, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, va acorda premiul pentru „Performanța Educațională”, fiind parte a juriului. FDVDR susține excelența și antrenează inteligența tinerilor din România pe termen mediu și lung, promovând recunoașterea acestora la nivel național și internațional.