Fundatia Dan Voiculescu Pentru dezvoltarea Romaniei incheie proiectul „Scoala, prietenul tau de azi si de maine”

Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei inchieie, la data de 30.09.2022, proiectul Scoala, prietenul tau de azi si de maine, contract de finantare nr. POCU/74/6/18/106583, cofinantat de Fondul Social European, prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, Axa prioritara 6 ”Educatie  si competente”, Prioritatea de investitii: 10i ”Reducerea  si  prevenirea  abandonului   scolar  timpuriu  si  promovarea accesului egal la invatamantul prescolar, primar si secundar de calitate, inclusiv la parcursuri de invatare formale, non formale si informale pentru reintegrarea in educatie si formare”.

Parteneri: Scoala Gimnaziala Sfantul Silvestru si Scoala gimnaziala nr. 41

Proiectul s-a desfasurat in perioada 09 mai 2018 – 30 septembrie 2022, beneficiind de un buget in valoare de 2.783.610,78 lei.

Scopul proiectului a constat in reducerea si prevenirea parasirii timpurii a scolii prin implementarea de actiuni integrate la nivelul copilului, familiei si cadrelor didactice menite sa inlature/diminueze obstacolele intampinate pe parcursul traseului educational. Actiunile vizate s-au adresat unui numar de 312 copii si 65 de cadre didactice din regiunea Bucuresti Ilfov.

Date de contact: [email protected]