FINALISTI – Liga profesorilor excepționali – VOT FINAL

Cei 10 profesori calificați în următoarea etapă a LIGII PROFESORILOR EXCEPȚIONALI  sunt:

Alexie Elena – Școala Gimnazială ”Traian”, Craiova – VOTEAZĂ AICI;

Avădanei Dumitru – Școala Gimnazială nr.2, Brașov – VOTEAZĂ AICI;

Bolohan Romeo-Irinel – Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu”, Dumbrăveni – VOTEAZĂ AICI;

Georgescu Cătălina  – Colegiul National „Vladimir Streinu”, Gaești – VOTEAZĂ AICI;

Georgescu Liviu – Colegiul National de Muzica George Enescu, București – VOTEAZĂ AICI;

Preda Gilda – Liceul Teoretic „Gh.Munteanu- Murgoci” Măcin, jud. Tulcea – VOTEAZĂ AICI;

Ursu Constantin – Colegiul Național „Vasile Alecsandri”, Galați – VOTEAZĂ AICI;

Vasilache N. Gheorghe – Școala Gimnazială cu clasele I-VIII „Tudor Pamfile” , Ţepu,  jud.Galaţi – VOTEAZĂ AICI;

Vizitiu Dumitru – Școala Gimnazială Nr.14 si Nr.17, Botosani – VOTEAZĂ AICI;

Zisu Aurelian – Colegiul Național Carol I – VOTEAZĂ AICI.

Mulțumim tuturor participanților și celor care au votat în această perioadă. Liga profesorilor excepționali va continua cu următoarea etapă: alegerea profesorului favorit dintre cei 10 finaliști. Rolul dumneavoastră nu s-a încheiat. Îi puteți vota în continuare pe cei mai buni dintre cei mai buni. În perioada 2-15 iunie are loc următoarea etapă de selecție. Votul dumneavoastră este foarte important pentru că va da ordinea finală a câștigătorilor. Toți cei 10 finaliști vor fi prezenți într-o emisiune de audiență națională în cadrul căreia se va vota în direct, clasamentul final fiind anunțat la sfâșitul emisiunii din 15 iunie 2014.

În semn de recunoaștere pentru contribuția pe care profesorii o aduc neîncetat la evoluția societății, Fundația Dan Voiculescu, lansează campania națională ”Liga profesorilor Exceptionali”, în cadrul căreia profesorii care au avut şi au un impact extraordinar asupra societăţii se pot înscrie.

Liga Profesorilor Excepţionali se desfăşoara în perioada 22 aprilie – 15 iunie.

Concursul se adresează tuturor învățătorilor și profesorilor de la clasele I la a XII-a,  care s-au remarcat de-a lungul carierei prin folosirea unor metode de predare ce au avut rezultate notabile, prin  implicarea în viața comunității, realizări în afara școlii, prin  recunoașterea meritelor de către elevi, părinți sau colegi.  Criteriile de inscriere includ şi preocuparea continuă pentru formare, încurajarea și susținerea elevilor aflați în situații dificile, implicarea în activități caritabile și, nu în ultimul rând, descoperirea și îndrumarea elevilor talentați care au probat, prin rezultate, daruirea si talentul dascalilor pe care i-au avut.