Festivitate de premiere Olimpiadele Preșcolarilor III

Data: 27 octombrie 2012

Ora: 11:00

Locul desfășurării: Centrul Comunitar Dan Voiculescu, din Bd Al. Obregia nr 46, sector 4, București

Descriere eveniment:

La această festivitate sunt invitați să participe câștigătorii olimpiadei, precum și toți copiii care doresc să-și ridice diplomele de participare și să ia parte la un spectacol cu muzică, dans și premii surpriză.

Organizatorii concursului felicită toți copiii care au participat la cea de-a treia olimpiadă a preșcolarilor!

Părinții care au întrebări referitoare la evaluarea copiilor sunt rugați să trimită un email cu numele copilului, vârsta și informația solicitată pe adresa [email protected], până pe data de 19 octombrie 2012.

La această olimpiadă au participat copiii care s-au înscris, în prealabil, în concurs și au vârsta cuprinsă între 3 ani (împliniți) și 6 ani (neîmpliniți). Așa cum am anunțat, participarea s-a facut în ordinea înscrierii.

Cei care au participat la olimpiada din data de 29 septembrie au fost contactați  prin e-mail sau la numerele de telefon precizate în formularul de înscriere. Cei care s-au înscris și nu au participat la aceasta olimpiada, vor fi repartizați, în ordinea înscrierii, pentru următoarele olimpiade care se vor organiza în lunile decembrie 2012, martie 2013, iunie 2013.

Mai multe detalii și înscrieri la OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR – AICI –

Imagini de la eveniment :

[oqeygallery id=260]

Fotografii Dan Marinescu