Fapte bune de Crăciun la Focșani

Copiii talentati din Vrancea vor avea parte, in acest an, de mai multe surprize in preajma sarbatorilor de iarna. Initiativa face parte dintr-un proiect intitulat “Fapte bune de Craciun” derulat de Asociatia Grow Up Project din Focsani, in parteneriat cu Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei si Fundatia Mereu Aproape.

Festivalul Brazilor de Craciun, organizat miercuri , 21 decembrie, ora 18.00, la Mall Promenada, din Focsani  este doar unul dintre evenimentele speciale organizate in cadrul acestui proiect. 12 brazi inediti vor fi licitati cu aceasta ocazie, iar fondurile obtinute vor fi donate pentru 80 de copii talentati din Focsani.

Invitata speciala a evenimentului este Adina Raducan laureata a Festivalului San Remo Junior 2011, cel mai mare festival pentru copii din Europa.

In cadrul evenimentului, mai multi tineri talentati din Focsani vor sustine diferite momente artistice. Printre acestia se numara si:

Cristian Hariga si Noemi Dragu – Club Elite Focsani (finalisti, in ultimii doi ani, la Campionatul National de Dans Sportiv al Romaniei)

Giorgiana Panait – Liceul de Arte Focsani (castigatoarea locului I la Mamaia Copiilor la sectiunea grupuri vocale)

Ciubotaru Teodor – Scoala Nr.5  Focsani (laureat a numeroase concursuri nationale de muzica)

Patrascan Andrei – Liceul de Arte Focsani (premiul II la olimpiada de chitara)

Cvartetul de chitara sub indrumarea profesorului Silviu Lascan format din: Ghimiciu Roxana, Chirila Catalin, Mihalache Ricardo, Patrascan Andrei.

In cadrul aceluiasi eveniment, Fundatia Mereu Aproape va acorda si diplomele “Fapte Bune”, atat companiilor, cat si persoanelor care s-au implicat in acest an, in diverse proiecte sociale.

Proiectul “Fapte bune de Craciun” se va finaliza pe 23 decembrie, cu un spectacol pentru copii.

Partenerii proiectului: Promenada Focsani, Casa de Moda Valentina, Med Grand Spa, Pandora, Centrul Ella, Floraria Ema, Centrul Cochet, Colegiul Alexandru Ioan Cuza, Colegiul Unirea, Liceul de Arte, Micul Print, C.S.E.I. Elena Doamna, Scoala Stefan cel Mare, Centrul “Danut”

Sponsori: Vinexport, Trust LF, Rodistrib, Vincon, Casa Elena ,Restaurant Wassermann, Casa Veche, Cofetaria Teatru, Cofetaria Monique, Cafe Selecto, Phoenix Cafe , Tricotton Junior Panciu, Romans, Stela Com, Rovinex, Auto Sima Beyer

Parteneri media: Ziarul de Vrancea, Radio Dada

Evenimentul în imagini: