Program Conferințele INOVALIMENT 2022
22 Noiembrie – ”Sisteme alimentare sustenabile”
Ora 13:30 – “Transformarea sistemelor alimentare, în contextul provocărilor actuale. Rolul FAO în atingerea obiectivelor Agendei 2030 pentru dezvoltare durabilă“
Ministru Consilier Cătălina Constantin, Reprezentant Permanent Adjunct al României la organizațiile ONU de la Roma
23 Noiembrie – “Tehnologii alimentare noi”
Ora 9:45 – ”Dezvoltarea durabilă a sectorului alimentar”
Consilier de Stat Laszlo Borbely, Departamnetul pentru Dezvoltare Durabilă
Ora 10:00 – „Rolul probioticelor în sănătatea nutrițională: probiotice, ca nutribiotice!”
Prof. Dr. Dan Vodnar, Prorector USAMV Cluj
10 AM – „The Role of Probiotics in Nutritional Health: Probiotics as Nutribiotics!”
Prof. Dr. Dan Vodnar, Vice- rector for Research at University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj
Ora 10:30 – “Innovative Solutions in Gastronomy and Culinary Arts”
Prof. Dr. Dilistan Shipman, Director al Școlii de Știinte Aplicate, Bahcesehir University, Turcia
10:30 AM – “Innovative Solutions in Gastronomy and Culinary Arts”
Prof. Dr. Dilistan Shipman, Director of the School of Applied Sciences, Bahcesehir University, Turkey
Ora 11:00 – “Potențialul de transfer tehnologic al cercetării inovative în industria alimentară și biotehnologii la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați”
Prof. Dr. Nicoleta Stănciuc, Prodecan Facultatea de Știinta și Ingineria Alimentelor, Galați
11 AM – “The potential of technological transfer of innovative research in the food industry and biotechnologies at “Dunărea de Jos University”
Prof. Dr. Nicoleta Stanciuc, Vice Dean Faculty of Food Science and Engineering, Galați
Ora 12:00 – “Utilizarea surselor alternative de proteine in industria alimentară”
Prof. Dr. Mircea Oroian, Decan, Facultatea de Inginerie Alimentară, Suceava
12 PM – “The use of alternative proteins in the food industry„
Prof. Dr. Mircea Oroian , Dean, Faculty of Food Engineering Suceava