Pentru mine, profesia de profesor, este unica meserie care mă împlinește din punct de vedere sufletesc. De-a lungul timpului am observat că ceea ce fac, fac bine, datorită rezultatelor pe care le-au obținut generațiile de copii de-a lungul a 34 de ani de carieră la diverse olimpiade și concursuri naționale și internaționale. Copii îmi oferă un univers fascinant, poate mai fascinant decât sinteza substanțelor chimice. Îmi place lumea lor pentru că găsesc în ea foarte multă corectitudine și fair play, în special la copii de-o anumită dotare intelectuală care nu suportă ipocrizia și mediocritatea, cer foarte mult de la ei înșiși, de la cei din jur, dar și de la societate, iar alături de ei rămân mereu tânără în spirit și la minte. Pot să văd că societatea noastră mai are o șansă deoarece ei slujesc adevărul, de asta îmi place profesia mea, pentru că lumea lor este o lume curată.

Nu am considerat în nici un moment al vieții mele că fac un efort în tot ceea ce am întreprins, relațiile elev-profesor desfășurându-se în mod plăcut, deoarece am încercat să le cunosc pasiunile și motivațiile, să le cunosc dorințele și problemele, am fost apropiată de ei în momentele lor mai dificile, iar când a fost necesar sufletește punându-i mai presus de propriile preocupări sau griji. Toate acestea precum și multe altele, pe care din sinceră modestie nu au rost a fi trecute, au dus la formarea unor copiii excepționali, care au obținut rezultate pe măsură la concursuri naționale, olimpiade naționale și internaționale.

În opinia mea, contribuția adusă îmbunătățirii educației copiilor a constat si constă in numeroase ore suplimentare de pregătire, susținere morală și susținere intelectuală.

*Descrierile profesorilor sunt redate intregral conform informatiilor prezente în formularul de înscrieri.

en_US

Stay up to date with the latest news

Stay up to date with the latest news! Subscribe to our newsletter.

You have successfully subscribed to the newsletter. Thank you.