INOVALIMENT 2021_înscrierile se prelungesc până pe 31 octombrie

Perioada de înscrieri la INOVALIMENT 2021 se prelungește până pe 31 octombrie!

Termenul pentru înscrierea la Târgul de Invenții și Inovații din domeniul alimentar ”INOVALIMENT” a fost prelungit până pe 31 octombrie 2021, pentru a oferi șansa cât mai multor persoane care activează în acest domeiu, să își înscrie proiectele de cercetare. Evenimentul este organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Târgul Internațional de Invenții și Inovații din domeniul alimentar ”INOVALIMENT” va avea loc în perioada 22-26 noiembrie 2021. Ca și la prima ediție, participarea este GRATUITĂ!

Înscrierile au loc în perioada 1 aprilie – 31 octombrie 2021 pe www.inovaliment.ro, la secțiunea înregistrare proiect. Vezi link-ul de mai jos:

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Facultatea de Științele și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității Dunărea de Jos, Galați, Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor din cadrul USAMV Cluj și Forumul Inventatorilor Români.

CALENDAR OF EVENTS

  • Etapa 1: ÎNSCRIERI în perioada 1 aprilie – 31 octombrie 2021
  • Etapa 2: CONFERINȚE TEMATICE și  SESIUNI DE PREZENTĂRI ALE LUCRĂRILOR ÎNSCRISE: în perioada 22 noiembrie – 26 noiembrie 2021

Proiectele înscrise în cadrul târgului de invenții și inovații trebuie să se încadreze în una dintre următoarele teme de cercetare:

  • alimente optimizate pentru creșterea calității vieții (digestibilitate, reformularea produselor pentru reducerea excesului de sare, zahăr, grăsimi saturate, acizi grași trans, accesibilitate)
  • nutriție de precizie
  • tehnologii alimentare cu costuri reduse și valoare nutritivă ridicată
  • proteine ​​alternative
  • ingrediente inovatoare
  • alimente sustenabile

In order to register for the Inventions and Innovations Fair "INOVALIMENT", participants must submit:

- Participation form (ANNEX 1)

- Video, audio, graphic or written presentation material of the work entered

- Declaration of individual commitment (ANNEX 2)

Patented or patent pending works will be accepted at the fair, whether or not they have been presented at other exhibitions, with the exception of patents for which technology transfer has been achieved.

Entries will be evaluated by a panel of food industry specialists and business consultants to identify projects with technology transfer potential.

The criteria that will be used in the evaluation process of the submitted papers are:

  • degree of novelty
  • use of emerging technologies
  • application of circular economy principles
  • rapid applicability

Applicants are required to comply with the terms and conditions of the rules of participation below:

COMPETITION RULES

ANEXA-1_Formular-de-participare-la-INOVALIMENT-2021

ANNEX-2_Declaration-of-individual-commitment

 

en_US