Conferinta la Cluj – Practica sa inveti, invata sa practici

Incepand de astazi, pana pe 13 noiembrie 2011, la Cluj, se desfasoara conferinta regionala – “Practica «pe bune» – adevarata şansa a elevilor şi a studentilor pentru ocuparea unui loc de munca”. Evenimentul se inscrie in seria celor 8 conferinte regionale organizate in cadrul campaniei de constientizare si mediatizare a importantei efectuarii stagiilor de practica, din cadrul proiectului “Practica sa inveti, invata sa practici!” – ID 20143, cofinantat din FSE prin POSDRU 2007-2013.

Deschiderea conferintei va avea loc vineri, 11 noiembrie a.c., incepand cu orele 18.00, in Aula Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca.

Proiectul „Practică să înveţi, învaţă să practici!“, unic şi inovator în domeniul stagiilor de practică, este derulat de S.C. EDU-TIM Consultanţă Europeană SRL, în parteneriat cu S.C. SIVECO ROMÂNIA S.A. şi este finanţat prin Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU 2007 – 2013), ID 20143.

Obiectivele proiectului sunt acelea de a conştientiza şi mediatiza importanţa efectuării stagiului de practică pentru elevii şi studenţii din România. Desfăşurându-se pe o perioada de 36 luni, activităţile proiectului vizează, pe componenta de conştientizare un grup țintă 840 elevi, studenţi, tutori şi posibili angajatori. Prin componenta de mediatizare, proiectul îşi propune sensibilizarea unui public de peste 4.000.000 de tineri, privind rolul şi importanţa efectuării stagiului de practică pentru inserţia pe piaţa muncii.

Viziunea S.C. EDU-TIM Consultanță Europeană S.R.L., exprimată prin proiectul „Practică să înveți, învață să practici!” este de a revoluționa domeniul stagiilor de practică pentru elevi și studenți. Implementarea proiectului lansat de către S.C. EDU-TIM Consultanță Europeană S.R.L., alături de partenerul național, S.C. SIVECO România S.A., va aduce un beneficiu semnificativ în evoluția societății educaționale, atât din punct de vedere al desfășurării practicii, cât și din perspectiva socio-economică de îmbunătățire a situației pe piața muncii. Proiectul „Practică să înveți, învață să practici!” poate fi implementat cu succes, atât în România, cât și în Europa.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-ul www.invatasapractici.ro; www.scoalaedu.ro

en_US

Stay up to date with the latest news

Stay up to date with the latest news! Subscribe to our newsletter.

You have successfully subscribed to the newsletter. Thank you.