Emisiune Radio Romania Cultural

Emisiune “Invatamantul, azi” la Radio Romania Cultural – Va fi difuzata  sambata, 14 august, de la ora 11.00, la RRC pe 101, 3 FM sau se poate asculta on line la http://cultural.srr.ro/

Detalii despre emisiune aici:

Performante scolare – Mircea Dumitrescu este considerat un geniu al viorii, un copil care la 12 ani a reușit să impresioneze cu talentul lui o lume întreagă. Tânărul violonist a participat, de curând, împreună cu alți trei elevi ai Liceului „George Enescu”, la două concursuri internaționale în Italia, Festivalul italian „Alice bel Colle” ediția a IX-a și Concursul Internațional de Vioară „Giovanni Talenti – Rovere d’Oro“ din San Bartolomeo ediția a XXV-a, la ambele obținând 4 premii întâi, la secțiunile vioară și muzică de cameră.

Despre performanetele tanarului talent, dar si despre proiectele Fundatiei Dan Voiculescu, cea care il sprijina, vom vorbi cu profesoara sa, Olivia Papa si reprezentata cu relatii publice a Fundatiei, Anca Andreea Popa. Mircea Dumitrescu este considerat un geniu al viorii, un copil care la 12 ani a reușit să impresioneze cu talentul lui o lume întreagă. Tânărul violonist a participat, de curând, împreună cu alți trei elevi ai Liceului „George Enescu”, la două concursuri internaționale în Italia, Festivalul italian „Alice bel Colle” ediția a IX-a și Concursul Internațional de Vioară „Giovanni Talenti – Rovere d’Oro“ din San Bartolomeo ediția a XXV-a, la ambele obținând 4 premii întâi, la secțiunile vioară și muzică de cameră.

Asculta mai multe audio Muzica