Elena Petcu- Trofeul "Ministar Ciresar" 2012

După ce luna trecută, tânăra interpretă Elena Petcu, în vârstă de 14 ani, a încântat juriul Festivalului Național pentru copii și tineri ”Armonia” de la Cluj Napoca și a obținut premiul I, luna aceasta a reușit să își îmbogățească palmaresul cu un nou premiu.

De această dată este vorba de Trofeul  la categoria 13 – 18 ani,  în cadrul Festivalului-concurs național de interpretare muzică pop pentru copii ”Ministar Cireșar”, desfășurat în perioada 15-16 iunie 2012 la Green City.

La categoria ei de vârstă au participat 23 de copii. Interpretarea piesei din repertoriul internațional ”I have nothing” a convins juriul de specialitate format din Maria Gheorghiu (președintele juriului), Jolt Kerestely (compozitor), Cristian Alivej (compozitor), Larisa Avram (producător TVR), Mirela Daday (organizatorul festivalului), că merită acest premiu.

Elena Petcu participă din anul 2011 la cursurile de muzică organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.