Dezbate România II, runda a patra

Data: 5 mai 2011
Ora: 13.00
Locație: Academia de Studii EconomiceBucurești (str. Căderea Bastiliei nr.2-10, et.2), sala Robert Schuman

Membrii juriului: Corneliu Cojocaru, Lucian Mândruță- realizator tv, Trisi Cristea – director FDVDR, Florin Chilian-cantautor și Daniel O. Bejan– scriitor

Descriere eveniment:
În această ultimă rundă, echipa „Puncte de Suspensie”, formată din studenţi ai facultăţii de Istorie şi Filosofie de la Universitatea „Babeş-Bolyai”, va dezbate cu echipa „Tineri pentru Dezvoltare”, formată din studenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Social Politice din cadrul Universităţii„Alexandru Ioan Cuza”.
Tema supusă dezbaterii in aceasta runda la Dezbate Romania este: Școala îngrădeşte personalitatea.
Pana in prezent, trei echipe –Tocilarii, Managerii şi Band a part– s-au calificat deja pentru semifinalele din 12 mai. Lor li se va alatura echipa care va aduce cele mai bune argumente in cea de-a patra runda a concursului.
La finalul aceleiasi dezbateri, va fi stabilită prin tragere la sorţi, ordinea în care echipele vor dezbate în semifinale.
Regulamentul și regulile de desfășurare a unei dezbateri din cadrul concursului „Dezbate Romania” editia a II-a.
[oqeygallery id=48]

Cea de-a patra rundă de dezbateri a concursului Dezbate România – ediţia a II-a – va avea loc joi, 5 mai, începând cu ora 13:00, în sala Robert Schuman din incinta Academiei de Studii Economice București (str. Căderea Bastiliei nr.2-10, et.2).

În această ultimă rundă, echipa „Puncte de Suspensie”, formată din studenţi ai facultăţii de Istorie şi Filosofie de la Universitatea „Babeş-Bolyai”, va dezbate cu echipa „Tineri pentru Dezvoltare”, formată din studenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Social Politice din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”.

Pana in prezent, trei echipe -Tocilarii, Managerii şi Band a part- s-au calificat deja pentru semifinalele din 12 mai. Lor li se va alatura echipa care va aduce cele mai bune argumente in cea de-a patra runda a concursului.

Ca de fiecare data,  accesul in sala, la cea de-a patra runda a concursului, este permis tuturor celor dornici sa asiste la aceasta dezbatere. Iar pentru toti cei prezenti, organizatorii au pregatit si un concurs cu premii.