Pentru Denisa Trofin, muzica este visul devenit deja realitate!

Muzica, televiziunea şi actoria sunt pasiunile Denisei! A început cu muzica, la vârsta de 5 ani. Nu la mult timp după aceea, Denisa a descoperit platourile de filmare şi televiziunea. În calitate de invitat, coprezentator sau interpret a diferitor roluri, Denisa a participat la filmări la aproape toate posturile naţionale de televiziune .

La 14 ani, Denisa poate spune că are deja experienţă: a prezentat numeroase emisiuni pentru copii, cântă şi participă la festivaluri şi concursuri, naţionale şi internaţionale, de muzică uşoară pentru copii. Iar şirul premiilor, nici ea nu îl mai ştie!

Una dintre emisiunile prezentate de Denisa este „Premiantii”, difuzata pe TVR2. În anul 2009, ea a fost şi prezentatoarea Festivalului Naţional de muzică uşoara pentru copii, Cerbul de Aur Junior, de la Piatra Neamţ, alături de alţi trei prezentatori, în cadrul căruia a susţinut şi un recital. În 2010, Denisa a prezentat Festivalul de muzică ușoară Mamaia Copiilor, difuzat în direct pe postul de televiziune TVR1.

Denisa ştie că talentul şi pasiunea nu sunt de ajuns pentru avea o carieră de succes, de aceea, zilnic se pregăteşte urmând cursuri de pian şi canto.

Iar rezultatele obţinute până în prezent, şi cele care vor urma, sunt o dovadă nu numai a talentului ci şi a muncii depuse!

Denisa Trofin  este elevă în clasa a VIII-a la Şcoala nr.70 din Bucureşti şi face parte, din 2009, din Clubul de Excelenţă Dan Voiculescu.

CV Denisa Trofin

[oqeygallery id=134]