CULORI DE PRIMĂVARĂ

Pentru a marca venirea primăverii şi apropierea sărbătorilor pascale, copiii din cadrul Clubului de Excelenţă Dan Voiculescu, împreună cu membrii şi voluntarii fundaţiei, vor participa astăzi, (1 aprilie 2010) începând cu ora 11.00 la o acţiune de renovare a parcului de care se bucură zilnic copiii din cadrul Centrului comunitar „Sfântul Vasile”, din sectorul 4. Aici, copiii cu vârste cuprinse între 6 luni şi 6 ani îşi petrec cea mai mare parte a zilei participând la diferite activităţi educative sau recreative.

Pentru ca cei mici să se poata bucura şi petrece cât mai mult timp în aer liber, parcul centrului va avea de astăzi o nouă imagine: va fi mai colorat, mai vesel şi în special, mai curat.

Iar pentru că au fost cuminţi, în acest an, iepuraşul le va aduce cărţi potrivite vârstei lor, pe care le vor putea citi la noua bibliotecă din cadrul centrului. Fondul de cărţi necesar înfiinţării bibliotecii va fi donat de Fundaţia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea României.

FOTOGRAFII DE LA EVENIMENT