Crosul cititorilor ediția a II-a

Crosul cititorilor este o cursă plină de veselie și cărți, care celebrează sănătatea și bucuria lecturii. Deși la prima vedere alergatul și cititul par din povești diferite, merg de fapt mână-n mână și pot fi numite chiar cheile succesului în viață.

*Alergatul te învață cum să nu renunți atunci când lucrurile devin complicate în viață. Cititul te învață că nu există problemă cu care să te confrunți și despre care să nu se fi scris deja într-o carte. Trebuie doar să cauți.

*Alergatul te învață să continui, chiar dacă vocile interioare îți spun că nu vei reuși. Cititul îți antrenează mintea și îți oferă experiențe și cunoștințe pe care nimeni nu ți le poate lua. Îți activează dorința de mai mult.

* Alergatul te învață să îți depășești limitele și să-ți mărești rezistența cu fiecare pas. Cititul îți deschide porți nebănuite, către lumi fascinante pe care altfel nu le-ai putea descoperi. Un bilet cu reducere către oriunde vrei.

Crosul cititorilor va avea loc duminică,  27 septembrie 2015, în  parcul Carol I (intrarea Șerban Voda, în spatele mausoleului), începând cu ora 10:00. Evenimentul este organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Pantofi de alergare  cu sprijinul Fischer International, Lotus Sport, Editura Litera și al Forumului Tinerilor din România.

Crosul cititorilor  promovează un stil de viață activ fizic și intelectual și se adresează atât copiilor și tinerilor (cu vârsta peste 14 ani) cât și adulților, care respectă condițiile impuse de regulamentul concursului.

Pentru cea de-a doua ediție a Crosului Cititorilor am ales o tematică caritabilă, astfel dacă la prima ediție v-am invitat să alergați după o carte, acum vă invităm să donați o carte pentru bibliotecile unor școli din mediul rural. Cărțile pot fi donate în momentul primirii kitului de participare, în zona de lângă linia de start.

Imagini de la eveniment:

[oqeygallery id=589]

Fotografii: Dan Marinescu/FDV

Premiile acestei ediții sunt foarte atractive și constau în: pantofi și echipamente sportive oferite de Pantofi de Alergare, abonamente la Lotus Sport și cărți oferite de Editura Litera și de Fischer International.

Regulament de participare

Declaratie pe propria raspundere (varsta peste 18 ani)

Declaratie pe propria raspundere (sub 18 ani)