Copiii de la Școala FDVDR devin oameni mari!

oameni mari

Copiii de la Școala FDVDR devin oameni mari!

Vlad este unul dintre copiii care au participat la cursurile noastre și care au crescut frumos, atât pe plan personal, cât și profesional. El a aplicat pentru un loc în cadrul programului Erasmus Traineeship, care îi permite ca, pe perioada verii, să efectueze un stagiu de practică în Spitalul Universitar din Montpellier (CHU Montpellier), secția Endocrinologie, Diabetologie și Nutriție. Timp de două luni el va lua parte la diferite activități desfășurate în cadrul spitalului din Montpellie și va avea ocazia să descopere caracteristicile sistemului medical francez.

Este pasionat de nutritie și de modul în care aceasta influențează organismul uman

Vlad George Rădulescu a absolvit anul 5 în cadrul Universității de Medicina și Farmacie “Carol Davila” din București și este pasionat de nutritie și de modul în care aceasta influențează organismul uman. Această pasiune a sa i-a oferit șansa de a fi cooptat într-o echipa minunată, creată de doi doctori suedezi, Evidence Based Training, unde a scris articole în limba engleza bazate pe studii științifice din domeniului fitness-ului, nutriției, suplimentelor alimentare și sănătății generale.

Vlad a înființat o companie cu profil de educație alimentară

De asemenea, a ales să facă același lucru și în limba română și a înființat, alaturi de asociatul său, o companie cu profil de educație alimentară, care încearcă să combată informațiile false din mediul online – Fittest Wellness.

Stagiul din Montpellier presupune observarea pacienților, efectuarea unor analize de bază și completarea foilor, sub îndrumarea rezidenților.

Montpellier este un oraș în care se întâlnesc multiple culturi, lucru care este extraordinar de benefic pentru dezvoltarea tinerilor medici. Suntem convinși ca lucrurile învățate pe parcursul acestui stagiu vor aduce un beneficiu major în cariera sa, și de ce nu, să implementeze cateva idei și în practica medicală românească, la întoarcerea în țară.