Concurs de tinere talente Allegria – ediția I

În România există în continuare mulți copii talentați, anonimi pentru cei mai mulți dintre noi. Încrezătoare în creativitatea și originalitatea cu care mulți copii au fost înzestrați, Fundatia Dan Voiculescu a lansat un nou proiect care urmărește descoperirea de noi talente în rândul copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani.

Copiii au talent” îi caută pe cei mai buni dintre ei și le oferă șansa de a urca pe scenă, de a deveni cunoscuți și apreciați, șansa de a transforma un vis în realitate.

Începând din septembrie 2011, de două ori în fiecare lună, cei mai talentați copii sunt așteptati în diferite locații din București, pe scena special amplasată pentru cei care cred în visul lor. (datele și locațiile exacte vor fi anunțate cu 10 de zile înaintea fiecărei runde). La finalul fiecărui spectacol, va fi desemnat un câștigător, care se va califica pentru finala din 1 iunie 2012.
Condiții de participare:
– vârsta cuprinsă între 4 și 18 ani;
– înscrierea în concurs prin completarea unui formular online (pe site-ul fundației), la telefon (0771.60.24.86,  0771.60.24.86, 0758.30.30.30) sau la adresa de email [email protected] cu următoarele informații: nume și prenume participant, vârsta, școala/liceul, talentul, premii și diplome obținute (dacă este cazul), datele de contact ale unui părinte/tutore/reprezentant legal: telefon, email.
Concursul se adresează tuturor copiilor care au un talent, indiferent care ar fi acesta (cântat, dansat, acrobație, pictură, inventică, numere de magie și altele), oferindu-le astfel șansa de a se afirma și de a-și dezvolta aptitudinile.

La finalul fiecărei runde a concursului, cei mai buni 5 concurenți vor fi răsplătiți cu diplome și premii. Iar în luna iunie, câștigătorul concursului va avea șansa de a se lansa în cadrul unei emisiuni difuzate pe un post național de televiziune.

Copiii au talent – Runda I  Câştigător:

Bianca Lixandru (9 ani – muzică)

Copiii au talent – Runda II Câştigător:

Ghinea Janina Nicoleta (12 ani – muzică)

Copiii au talent – Runda III Câştigători:

Selea Iulian (12 ani- muzica), Morasanu Radu Gabriel si Niculita Ingrid (12 ani- dans sportiv), Trupa YOUVENIS, formata din Roman Alberto Fabian (16 ani-clape), Tohanean Vlad (15 ani-baterie), Luca Andrei (15 ani-chitara), Rusu Damian (15 ani- chitara), Dragomir Cristian (15 ani-chitară bas), Bianca Ilie (18 ani-voce) și Apuscasitei Bogdan (18 ani- voce)

Copiii au talent – Runda IV Câştigători:

Grigore Antonia Mihaela (9 ani- muzică), Mirea Dennis Andrei (11 ani) și Ciobanu Mădălina Maria (13 ani) – dans sportiv de performanță.

Copiii au talent – Runda V Câştigători:

Marzavan Vanessa (10 ani- muzica ), Mitea Roxana și Stănciulescu Bianca (ambele în vârstă de 10 ani- echilibristica); Herea Karina Alexia (6 ani) și Dimonu David (7 ani)- muzica.

Copiii au talent – Runda VI Câştigători:

Coltan Iolanda (14 ani – dans), Filipoiu Eleonora Maria (9 ani – muzică)

Copiii au talent – Runda VII Câştigători:

Gheorghe Andrei Gabriel (8 ani – muzica), Barariu Codruta Bianca (14 ani – muzica), Hanuseac Eduard Nicolae (12 ani – muzica)

Copiii au talent – Runda VIII Câştigători:

Bancu Diandra Mihaela (8 ani – muzica), Pirvu Alex Andrei (9 ani – muzica), Ouatu Gerard Damian (7 ani – muzica), Tanasa Emilia Georgiana (11 ani – muzica)

Copiii au talent – Runda IX Câştigători:

Orheanu Stefan (12 ani, dans irlandez), Glont Favian (14 ani- speedcubing- rezolvare rapida a cubului rubik), Trupa AMADEUS (5-17 ani, dans aerobic)